dodaj pytanie +bez rejestracji
Witam. Dziś słyszałam pewną piosenką, jest już dość znana raczej. Tekstu nie pamiętam dokładnie, bo słabo słowa było słychać, ale na pewno śpiewała to kobieta i jak mówiłam refren zaczynał się od " oooo ". Jeśli to ułatwi sprawę to refren się przycinał specjalnie. Z góry dzięki za pomoc. ![]()
A gdzie ją słyszałaś i była polska czy zagraniczna ?
zagraniczna. byłam na imprezie i leciała z płyty, ale zapomniałam nawet zapytać o tytuł.
za mało informacji : )
wiem, wiem. ale może akurat ktoś się z nią spotkał ![]()
niestety to nie to ;(
ciężko pewnie będzie to znaleźć przy tak małej ilości szczegółów.
nie, nie.
tego się raczej do techno nie zalicza ;>
witam a moze znacie tytul tej bardzo starej ale znanej piosenki 'stady by life'???
http://www.m-jak-milosc.pl/Multimedia/A … l#comments
może to ta piosenka ??;d
Zapewne to "artystka" ery plastiku - Britney Spears i jej "przebój" "Till The World Ends". Nie słuchaj takiej szmiry. To prowadzi do spaczenia gustu. Polecam Muzykę a nie produkty muzykopodobne.
Pozdrawiam

Pomóżcie!!
Byłam ostatnio na imprezie w stylu lat 70',80' i 90' i leciał bardzo przyjemny kawałek, niestety nie znam wykonawcy:( podobne utwor jak do piosenek Boney M ale to chyba nie to;/ w refrenie leciało coś takiego: She ar es i o ?? Napisałam jak słyszałam bo nie mam pojęcia jak by to leciało po angielsku?? Kojarzy ktoś co to może być za piosenka??
oooo i feel for you na wrzucie jest rmx wpisz w wyszukiwarce the dri - i feel for you
moze znace piosenke jak sie nazywa leci w you tube dark orbit niezniszczalny duet takie jst w refrenie oo
Witam. Poszukuję piosenki z lat 80-tych, bardzo wtedy popularnej. Jest to skoczny rock and roll, śpiewa go facet, a refren to cztery razy śpiewane samogłoski: o o o o, kilkakrotnie powtarzane. Poza tym były tam różne "bbbrrrrmmm" i tym podobne. Teledysk był charakterystyczny, gdyż występowały w nim śpiewające i grające plastelinowe ludziki.
Będę wdzięczny za pomoc.
[ Wygenerowano w 0.088 sec, liczba zapytań do bazy danych: 10 ]