UWAGA!
Minęło 554 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ [Discovery Science] Wyjaśnić niewyjaśnione

• Strona:
  • 1

WujekDobraRada

• gość

#1 2010-10-27 11:05

Witam,

od jakiegoś czasu na discovery science leci zapowiedź programu "Wyjaśnić niewyjaśnione" (ang. "Weird or What?"), byłbym wdzięczny gdyby komuś udało się wyszukać tytuł piosenki w tle:)

Pozdrawiam

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-10-27 11:05

2185gsd6s

• gość

#2 2010-11-02 16:59

haha miałem przyłączyć się do twojej prośby... i akurat sobie przypomniałem co to za kawałek^^ wiedziałem że mam go nawet na swoim kompie ale nie moglem go odszukać... teraz już wiem ;d chodzi o "digitalism - idealistic" przypomniało mi się bo kiedyś szukałem muzyki z reklamy bmw i tam również wykorzystano utwór digitalism tylko że w bmw to był "zdarlight". Wygląda na to że ludzie z TV lubią wykorzystywać digitalism w swoich reklamach/zwiastunach itp. smile polecam jeszcze do kompletu kawałek pt. "pogo"

Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

WujekDobraRada

• gość

#3 2010-11-07 22:01

Yeah to jest to czego szukałem smile Dzieki wielkie smile

Pozdro

Wuj

raczek1996

• gość
  • Strona:
  • 1
Statystyki tematu "[Discovery Science] Wyjaśnić niewyjaśnione": ocena 9 na 10, liczba ocen: 4, wyświetleń 1169
Dodaj odpowiedź
Minęło 554 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy [Discovery] Wyjaśnić niewyjaśnione, Discovery, [Discovery Science] Science fiction, [Discovery HD Showcase] Science Night, Discovery Channel - Moja szokująca historia, [Discovery Science] Inżynieria ekstremalna, [Discovery Science] Precz z teorią, [Discovery Science] Polski lektor, Discovery Science, [Discovery Science] Statki Olbrzymy,
Popularne słowa kluczowe: wyjaśnić niewyjaśnione discovery, discoery science muzyka z wyjaśnić niewyjaśnione, diskawery wyjasnic niewyjasnione muzyka, muzyka z reklam discovery wyjasnic niewyjaśnione, site:muzykazreklam.pl zapowiedź discovery science, wyjasnic nie wyjasnione, wyjasnic niewyjasnione dickovery, wyjasnic niewyjasnione discovery, wyjaśnić niewyjaśnione, wyjaśnić niewyjaśnione discovery przewidywanie, wyjaśnić niewyjaśnione discovery wiki