dodaj pytanie +bez rejestracji
Cześć.Wie ktoś może jak zwie się utworek z filmu Transformers lecący w momencie kiedy autoboty spadają na ziemie.Taki spokojny instrumentalny.Nie ma go oficjalnym soundtracku.
Before It's Too Late - Goo Goo Dolls;)
Dzięki cris ale to nie to.To chyba był raczej ślepy strzał
.Poszperałem dzisiaj i mi się poszczęściło znalazłem ten utworek o który pytałem po nazwą Steve Jablonsky - Autobot Arrival
to jest piosenka what i've done linkin park ,![]()
a wie ktoś jak się nazywa kawałek podczas jazdy Bumblebee, Sama i tej lalki
i wtedy lala mówi że jeśli potrafi byc samochodem Bumblebee znaczy to czemu zmienil sie w taki złom... wtedy Sam i lalka zostaja wysadzeni przez Bumblebee a tez zamienia się w nieziemskie Camaro
) no i wtedy ta muza leci.... szukam wszedzie i nigdzie nie moge tytulu tego znalesc.... please jesli ktos wie co to to prosze napiszcie....
Ta piosenka nosi tytuł Arribal To Earth i jest na oryginalnym soundtracku tylko ze ten nie ukazał sie w polsce... jak zwykle xD polacy są do tyłu... wystarczy dobrze poszukać a na bank znajdziesz próbuj transformers OST....
tak się składa że mam cały soundtrack a raczej dwa soundtracki ten wydany normalnie.... na ktorym prawie nie ma żadnego kawałk z filmu i cała ścieżka Steve Jablonsky.... i jest tam ten kawałek o którym mówisz tylko że mnie nie o ten kawałek chodzi... to nie jest dzieło Steve Jablonsky.... tylko kogoś innego.... przeczytaj dokłanie raz jeszcze moment który opisałem....
jeśli możesz.... pozatym ten kawałek nie jest nowy i występował już w innych filmach.... np. w Shrek 3 trszkę w innej formie ale występował....
pozdrawiam
może mi ktoś powiedzieć jak nazywa się piosenka, która leci na samym końcu jak już litery idą bo nie mogę jej nigdzie znaleźć
po momencie gdy stare camaro zamienia sie w nowe to chyba utwór z kill billa jezeli sie nie myle, pozdro
dzięki wielkie zdzich masz rację
tego szukałem
pozdrawiam
napisy koncowe: Linkin Park- What I've done
film zarabisty i sciezka dzwiekowa tez:D
Kill Bill Teaser Hotei Tomoyasu ( przy okazji theme filmu KILL BILL)
Siemka wie może ktoś jak nazywa się ta piosenka jak zaczyna się film ( pokaz kości jak spada na ziemie i opowiadanie ) z góry dzięki ![]()
wie może ktoś jaki jest ten tytuł piosenki jak autoboty jadą wywieść kość do miasta;) z góry dzięki POZDRO ![]()
![]()
.... Film jest superowy ![]()
Ostatnio edytowany przez Marcin12 (2008-03-24 18:56)
czy ktos wie jak nazywa sie piosenka ktura leci w momecie jak ten chlopak odwozi ta laske do domu i gasnie mu samochod

. Kto śpiewa ta piosenkę,która zaczyna sie na samym końcu dokładnie w 3:06.Proszę o pomoc.
a może ktoś wie jak się nazywa ta piosenka jak się zaczynają już napisy a dokładniej:
Tam jest opowiadanie że będą bronić ziemi itd. i ten koleś całuje się z nią na masce tego Camaro i wtedy napisy i ta piosenka.
Proszę o pomoc. wiem że to stary wątek ale nie chce mi się nowego zakładać ![]()
wszystko już było napisane
Słuchałem wszystkiego i to nie to!
może kup se płytę i wtedy znajdziesz kawałek którego szuakasz:) Transformers
[ Wygenerowano w 0.329 sec, liczba zapytań do bazy danych: 8 ]