dodaj pytanie +bez rejestracji
co myślicie o tej bajce??? dla mnie jest absolutnie genialna:) gdzieś słyszałam ze powstała jako taki europejski "Tom i Jerry" ale "Wilka i Zająca" nie ma co porównywac z Tomem i Jerrym...wiadomo Wilk i Zajac lepszy:)
piosenki z tej bajki znam wszystkie na pamieć;D
ostatnio na lekcji godziny wychowawczej oglądalismy W i Z
(w 3 gimnazjum w szkole bajki puszczaja:P![]()
)
a jakie jest wasze zdanie na temat tej wg mnie kultowej juz bajki:D?
pozdrawiam
jako dziecko nie lubilem tej bajki... ale teraz jakos lubie ja ogladac
lecz nie zmienia to faktu ze wole toma i jerrego. pamietam ze keidys spedzilem dwa dni przed tv bo na cartoon network zrobili łikend z ta bajka i leciala chyba 24h na dobe ![]()

jak dla mnie to kompletna orazka tej bajki ;d bo ciagle wilk mowi a ja ci ejszcze pokaze !(?nie wiadomo co mu pokaze ?) ![]()
Co prawda za moich czasów (przynajmniej ja pamiętam) "Wilk i Zając" miał już swój upadek. Puszczano go coraz rzadziej. Ale muszę przyznać, że była i jest to fajna bajeczka. Zawsze emocje sięgały zenitu co znowu wymyślą bohaterowie. Moim zdaniem bajka powinna wrócić do wieczornej dobranocki. Powinna uczyć najmłodsze szkraby. ![]()
Ostatnio edytowany przez Emi (2007-10-22 19:06)
Taa to była zarabista bajka
mialam kasete z Wilkiem i Zajacem (co prawda stara bo w niektorych momentach kaseta warczala i ekran sie robil bialy) :p Tak to była bajka wszechczasow
nie ogladalam jej juz z 10 lat, ale naprawde pamietam niektore sceny jakbym ogladala je wczoraj! ![]()
Nie lubiłem tej bajki jakoś, zawsze wolałem taki ładne bajki, znaczy wykonane lepiej. Ostatnio ogladam jakieś przeróżne na zigzapie, dobra jest zakreceni gliniarze i kod lyoko

![]()
argh nienawidze takich bajek o super plastikowych agentach .!.
auurgh.!.
ani 3D, ani zadnych współczesnych.!.
ułomne sa.
[ Wygenerowano w 0.040 sec, liczba zapytań do bazy danych: 8 ]