Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
jest taka strona www.barwyszczescia.pl/muzyka:136.html i tam mozna znależć dozo piosenek z serialu
mam pytanie. jaki tytul ma piosenka ktora leciala w tym momencie jak mam kingi zegnala sie z jurkiem. to byl bodazje czwartkowy odcinek.
xyz napisał:
mam pytanie. jaki tytul ma piosenka ktora leciala w tym momencie jak mam kingi zegnala sie z jurkiem. to byl bodazje czwartkowy odcinek.
A Tobie przypadkiem nie chodzi o M jak miłość? Mam Kingi żegnała się z Julkiem i wtedy leciała piosenka Asia Si - Gdy nie ma ciebie.
Uwaga!
W serialu ''Barwy Szczęścia'' w czasie napisów końcowych (pod koniec) zawsze wypisane są tytuły piosenek + wykonawca + autor tekstu + autor muzyki. Po prostu trzeba poczekać do końca ;].
Witam
Czy ktoś sie orientuje jak można ściągnąć ze strony te motywy muzyczne z serialu? bardzo mi zależy!
z gory dzieki za pomoc:)
pozdr
siemano, potrzebuje nuty z dzisiejszego odcinka Barwy Szczęścia 4.01.2009r. jak są końcowe napisy, przegapiłem informację co to za wykonawca
MJK napisał:
siemano, potrzebuje nuty z dzisiejszego odcinka Barwy Szczęścia 4.01.2009r. jak są końcowe napisy, przegapiłem informację co to za wykonawca
Już tyle razy było w tym wątku, wystarczy CZYTAĆ.
Manchester - Tajemnica
Kasia Kozak-razem zestarzejmy sie to lecialo dzisiaj na koncu odcinka 05,01,10 bardzo fajne ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kasiek4439 napisał:
Kasia Kozak-razem zestarzejmy sie to lecialo dzisiaj na koncu odcinka 05,01,10 bardzo fajne
sorka to ta piosenka dzisiaj leciala Kasia Wilk "Do Kiedy Jestem"
Czy wie ktoś może jak nazywał się piosenka która leciała wczoraj na napisach barw szczęścia 25.01.2010r. Piosenkę śpiewa dziewczyna i taka wolna jest... plis pomóżcie
Hej mam prośbe czy ktos wie moze jak sie nazywa piosenka ktora leciała na koniec napisów w zeszłym tygodniu tam padały jakies słowa o minionym dniu czy cos takiego wiem ze ją spiewa chłopak. czekam PA
Witam Was serdecznie
poszukuje piosenki która leciała pod koniec wczorajszego odcinka czyli 23 lutego... wiem, że na koniec odcinka jest to podane ale niestety umknęło mi. Bardzo proszę o pomoc!
Wie ktoś może jak nazywa się piosenka która leciała dziś na zakończenie barw szczęścia czwartek 24 luty.![]()
xdawidx34 napisał:
Wie ktoś może jak nazywa się piosenka która leciała dziś na zakończenie barw szczęścia czwartek 24 luty.
Marcin Czyżewski - "Some part of me "
pozdrwiam ![]()
jest też taka fajna pisenka na końcu zespołu LOV-wiem pozdrawiam i też ją znalazłem
kejciaa napisał:
Jaka piosenka leciala 9 marca ?
bardzo ładna angielska wykonywana przez kobiete
Kejciaaa, już kilkanaście razy było pytanie o tę piosenkę, bo nieraz była już w tym serialu. Wystarczy czytać wątek.
Lidia Kopania - I Don't Wanna Leave
Jaki tytuł ma piosenka, która leciałą w trakcie dzisiejszego odcinka. Po anglielsku. Bylo tam chyba cos takiego "I will remember you" ale nie jestem pewna
Szukam piosenki, która leciałą podczas tańca Magdy z Jarkiem. Na końcu odcinka było wpisane "Alone in the air" ale nigdzie nie mogę tego znaleźć
szukam piosenki:
-często leci na końcowych napisach
-wykonuje ją mężczyzna
-piosenka jest wesoła
Olcia2 napisał:
szukam piosenki:
-często leci na końcowych napisach
-wykonuje ją mężczyzna
-piosenka jest wesoła
Olcia, przejrzyj ten wątek, bo wymienione tu były chyba wszystkie piosenki kończące odcinki Barw szczęścia. ![]()