Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
wie ktos moze jak nazywa sie piosenka z odcinka 133 na koncu leciala jak on stal przy dziecku
Potrzeboję piosenki z odcinka 133 (08.09.08) Jak Piotr poszedł do swojej córki i patrzył na nią i powiedział do niej damy sobie radę maleńka.
I w tej piosence było coś o więzach krwi. Tą piosenkę śpiewała kobieta. I to było przed piosenką PIN-NIekochanie.
Pozdrawiam i z góry dziekuję ![]()
O! Tak.. śliczna jest ta piosenka. Trudna do znalezienia na internecie. Można znaleźć tylko tekst na razie xD
Ale tytuł i wykonawca to Karolina Kozak - To nie tak miało być.
<33
Kasiek napisał:
O! Tak.. śliczna jest ta piosenka. Trudna do znalezienia na internecie. Można znaleźć tylko tekst na razie xD
Ale tytuł i wykonawca to Karolina Kozak - To nie tak miało być.
<33
Wręcz przeciwnie, emule wyszukuje ją bez trudu. ![]()
hej poszukuję piosenki z dzisiejszego serialu (15 września) leciała przy napisach końcowych i nie zdążyłam
no własnie pamietam ze lecialo jakos tak ,, teraz wiem jesteś częścią mnie? jakoś tak..
i śpiewał to jakiś facet..
yoyo napisał:
no własnie pamietam ze lecialo jakos tak ,, teraz wiem jesteś częścią mnie? jakoś tak..
i śpiewał to jakiś facet..
to piosenka zespołu For teens "jesteś częściom mnie"
kasiunia napisał:
poszukuję tytułu i wykonawcy piosenki która była na koniec wczorajszego odcinka
:)to jest PECTUS-TO,CO CHCIAŁBYM CI DAĆ
kaszarelBS mozliwe ze chodzi ci o łukasza zagrobelnego- nieprawda
tez szykalam tej piosenki ;p
:)Znalazłam bardzo ładną piosenkę która leciała w dwóch czy jednym odcinku nosi tytuł ,,Niekochanie'' zespołu pin![]()
hej znacie piosenke krora konczyla dzsiejszy(30.09.2008) odcinek barw szczescia?? spiewal ja jakis facet nie chodzi mi o Pin -niekochanie
Ta piosenka co dzisiaj leciała to jest ten tytuł co powyżej napisano
Pectus - To, co chciałbym Ci dać
piękna <3
Ostatnio leciala na koncu taka piosenka .... wiem ze jakis facet ja spiewa a w refrenie byly kawalki taki jak "to miejsce na ziemi..." i "to miejsce dla ciebie..."... pomozcie blagam!
Barwy szcescia:Piosenka ktora czesto leci na koniec to - For Teens - Jestes Czescia Mnie:)pozdro:)
Hey
poszukuje piosenki, która najczesciej jest na koncu.. spiewa ja jakis mezczyzna prosze o odpowiedz ![]()
Buziaki ;*
zna ktos tytuł piosenki która leciała w poniedziałek 06.10.08 w barwach szczęścia na napisach końcowych??
...fan... napisał:
zna ktos tytuł piosenki która leciała w poniedziałek 06.10.08 w barwach szczęścia na napisach końcowych??
Pectus - To co chciałbym ci dać
ta piosenka PECTUS jest śliczna, jak ja ściagnęłam to odrazu łzy mi popłyneły bo tak do serca dociera ta piosenka i jeszcze głos tego kolesia mmmmm, słucham jej na okragło i czuje ze mocniej kocham mojego narzeczonego .
pozdrawiam wszystkich miłośników Barw Szczęścia :*:*
hej ludzie wiecie może jak sie nazywa ta piosenka z barw szczescia> ona leci na koncu:P prosze jak ktos wie jaki tutul nosi niech napisze< bardzo mi sie ona podoba??![]()
jaga1703 napisał:
hej ludzie wiecie może jak sie nazywa ta piosenka z barw szczescia> ona leci na koncu:P prosze jak ktos wie jaki tutul nosi niech napisze< bardzo mi sie ona podoba??
jaga1703, nie chciało się czytać poprzednich postów, co?