Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
czy chodzi wam o tą piosenkę tak łatwiej tak łatwiej a potem spotkamy na rostraju dróg czy coś takiego .piosenka super ![]()
Elo...czy Ktoś mi powie jaki jest tytuł piosenki, ktora leciala na napisach końcowych wczorajszego(20.10.2008 odc156) odcinka barw szczecia...plizzz.......pomozcie...
Dzidzia napisał:
Elo...czy Ktoś mi powie jaki jest tytuł piosenki, ktora leciala na napisach końcowych wczorajszego(20.10.2008 odc156) odcinka barw szczecia...plizzz.......pomozcie...
Ostatnio w końcowych napisach 'Barw szczęścia' lecą w kółko trzy piosenki:
Pectus - To co chciałbym ci dać
PIN - Niekochanie
For Teens - Jesteś częścią mnie
więc to na pewno któraś z nich. Znalazłabyś to w poprzednich postach, gdybyś je przeczytała.
PECTUS o to chodzilo a wy dopiero na 3 stronie o tym!!!! ejej..... kawalek ten jest najlepszy,a wy o jakis smutach nawijacie ![]()
Pectus- To co chciałem ci dać ! dziękuje za to ! ;D tego szukałam tak długo ...
Pozdrawiam *;
Dzisiaj przypadkiem obejrzałem końcówkę Barwy Szczęścia i na zakończenie jest piosenka - coś w tekście : powiedz jak ci minął dnień . Kto to śpiewa i jaki jest tytuł? Pomożecie???
zapamietajcie sobie jedno:) jesli pamietacie jakies slowa z piosenki jakis jeden wers to korzystacie z google.pl xD <lol2> ![]()
![]()
![]()
mark napisał:
GRATULUJĘ
Ale dlaczego tak ukrywają???
Dzięki dzięki za pomoc
Piosenki i wykonawcy zawsze są wypisani w napisach końcowych. Tyle że kiepsko widać na tym malowanym tle.
A piosenkę "Soft" Ania Wyszkoni i Video wykonali w tym roku na którymś z dwóch festiwali w Sopocie. ![]()
ta piosenka co leci na samym koncu filmu to spiewa pectus - to co chcialbym Ci dac..... a terazz piec zloty sie nalezy:lol:![]()
Twoje szczęście - Agnieszka Wilczyńska To piosenka na koniec;)![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
Pomóżcie plis
szukam piosenki nie pamiętam z którego odcinka xD ale w refrenie chyba było coś takiego "Kiedy w moich myślach ciągle jest o tobie...." jeśli ktoś kojarzy to proszę o tytuł ![]()
![]()
Mam problem, bardzo spodobała mi sie piosenka, która leciała na koniec odcinka 200 w Barwach Szczęścia. Co prawda słyszałam już ja wcześniej ale nie znam tytułu, ani Wykonawcy. Licze na pomoc, z góry dzięki.