Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali... Forum jest częścią portalu rypka.pl
;/ A nie wiecie jak się nazywają dwie konkretne melodie ,które lecą w trakcie serialu?? Są takie dwie i właśnie mam problem ze znalezieniem tego;/ Jeśli wiecie pomóżcie.
byc mozę chodzi ci o twoje szczęscie
Jakby ktoś miał te piosenki Karoliny Kozak i chciałby się podzielić to będe bardzo wdzięczna:)
pzdr
Hey Wam, a wie ktoś jak się nazywa utwór, który leciał w środę 06.02.2008 w 61 odcinku serialu? Chodzi mi o moment, kiedy Piotr krzyczy w samochodzie, a później się zatrzymuje i z niego wychodzi. Po raz drugi ten utwór leciał w tym samym odcinku w momencie, kiedy Marta mu powiedziała, że nie jest w ciąży.... Piotr wtedy szybko poszedł na górę. Jak ktoś wie co to był za utwór to z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam!
To raczej nie z repertuaru Justyny Steczkowskiej, bo ten utwór którego szukam wykonywał mężczyzna
Całkiem niedawno puszczali go w radio, więc to utwór z końca ubiegłego roku albo z początku tego. Chyba będę musiała czekać, aż puszczą powtórkę tego odcinka serialu...
Jeśli ktoś będzie miał jeszcze jakieś pomysły albo wykaze się dobrą pamięcią i chęcią pomocy co to była za piosenka to piszcie proszę
Pozdrawiam
To jeszcze raz ja. Chciałam Wam tylko napisać, że już wiem co to za utwór - Łukasz Zagrobelny - Nieprawda.mp3
Poszperałam na forach serialu i jakaś osoba wpisała fragment utworu, bo też go szukała.. ja to wrzuciłam to na google i.. pełen sukces! ![]()
Właśnie w tej chwili, usłyszałam piosenkę Łukasza i olśniło mnie
Jak widać za późno. Dobrze, że czuwacie. Ale jeżeli chodzi o resztę piosenek występujących w Barwach [zazwyczaj w czasie napisów końcowych], to pochodzą z najnowszego albumu Steczkowskiej.
Hej. Może wy mi pomorzecie. Szukam piosenki która była puszczona gdy Sam wyszedł z Kasia i dał jej balony. Była ona w 76 odcinku.
hej szukam piosenki .która leciła pod koniec odcinka .Było to we wtorek (16kwiecień) chyba był to pierwszy odcinek czyli 95. Była to polska piosenka
hej
wiecie moze jak sie nazywa i gdize mozna znalezc piosenke ktora leci na koncu czesto i jest tam cos o szczesciu?? ;P
Tez wlasnie potrzebuje tej piosneki..wydaje mi sie tylko ze śpiewa to Ania Dąbrowska...
Czy to chodzi o piosenke Agnieszka Wilczyńska - Twoje szczęście...
Pozdrawiam
Poszukuje piosenki do serialu Barwy szczęścia jedna leciała na końcu odcinka 130 z dnia 2.09.2008 a druga na koncu odcinka 131 z dnia 3.09.2008. Jak znacie to napiszcie. z góry dziękuję.
jedna z nich to "PIN - Niekochanie" Ale tej drugiej tez szukałam i nie znalazłam.. Mam nadzieje, że komuś się to uda. bo jest śliczna. Pozdrawiam. Dobranoc x]
Hejka:)
A ja z kolei poszukuję piosenki która była w serialu przed ślubem Julii i Pawła (Paweł krzątał się po domu i wspominał)
Ślub był w odc. 111 (a ta piosenka była w tym odcinku albo odcinek wcześniej)
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
dzieki rowniez za tytul tej piosenki ...jestes czescia mnie super piosenka tego wlasnie szukalam:-)