UWAGA!
Minęło 471 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ TVP SERIALE - Reklama zbiorowa starych polskich seriali

• Strona:
  • 1

• nowy

#1 2011-01-28 19:30

Od niedawna na kanale TVP SERIALE emitowana jest zbiorowa reklama starych polskich seriali produkcji TVP, tj. "Czterdziestolatek", "Alternatywy 4" itd..
W tle leci ciekawy motyw muzyczny, który już kiedyś gdzieś słyszałem, ale nie wiem jak się nazywa i jak go znaleźć. Czy ktoś mógłby mi pomóc?

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2011-01-28 19:30

AxisGM

AxisGM+10

#2 2011-01-29 17:11

Chodzi o to:

??

Ostatnio edytowany przez AxisGM (2011-01-29 17:11)

huviretkiona

huviretki+1407

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#3 2011-01-29 17:18

To raczej nie jest reklama STARYCH polskich seriali...hmm

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

diverse

• +1
  • użytkownik

#4 2011-02-05 22:01

AxisGM napisał:

Chodzi o to:

??

To raczej nie to, czego szuka autor tematu, ale może zna ktoś tą piosenkę? Jakże epicka :d

• Strona:
  • 1
Statystyki tematu "TVP SERIALE - Reklama zbiorowa starych polskich seriali": ocena 8 na 10, liczba ocen: 4, wyświetleń 1964
Dodaj odpowiedź
Minęło 471 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Co jest zgrane?, Czy.., [TVP 2] Apetyt na Życie, HBO Muzyka ze zwiastuna, TVP odbierz auto - Hyundai i30, Orlen - ikony polskiej motoryzacji - numizmatyka, [TVP1] Rezydencja, Dom nad rozlewiskiem, Mistrzowska Loteria TVP, Tancerze,
Zobacz także:
[HBO Comedy] luty 2012
Popularne słowa kluczowe: serial przygodowy dla dzieci i młodzieży, muzyka ze starych polskich seriali, napisz reklame na temat serialu, ostatnia reklama seriali w tvp2, piosenka z zapowiedzi seriali w tvp2, reklamówka seriali tvp 1, stare piosenki z seriali, stare seriale tvp, strona ze starymi polskiemi serialami, tvp stare polskie