Tak, tak. Też się z tym zgadzam. Miałem nadzieję że coć takiego znajdę i proszę. jest:) Wiele jest reklam gdzie słychać fragmenty fajnych piosenek. I teraz wiem gdzie szukać jakie to piosenki. SUPER dzięki:D
Poszukuję najnowszej piosenki z reklamy Heinekena,widziałam ją wczoraj.Młodzi ludzie bawią się na dyskotwce (chyba) piosenka jest taka dyskotekowa,taka electro.Na pewno jest to piosenka The Asteroid czy jakoś tak,pomóżcie
Poszukujesz...tjjja...To jak to jest, ze wykopujesz stary temat, a nie widzisz na głównej stronie nowego tematu? Dlaczego TU SIĘ NIE CZYTA? Czy sformułowanie "poszukuję" = czekam aż odpiszecie?
Popularne słowa kluczowe: piosenka z reklamy heinekena, piosenka z reklamy heineken, muzyka z reklamy heinekena, heineken reklama muzyka, piosenka z reklamy heinekena 2011, reklama heinekena 2011, reklama heineken piosenka 2011, heineken piosenka z reklamy, heineken reklama muzyka 2011, piosenka z reklamy hainekena, piosenka z heinekena 2011, muzyka z reklamy heineken, reklama heinekena piosenka 2011, piosenka heineken 2011, reklama heineken muzyka, reklama heineken 2011 piosenka, muzyka z reklam, piosenka z najnowszej reklamy heinekena, muzyka reklamy heineken 2011, muzyka z reklamy hainekena