Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali... Forum jest częścią portalu rypka.pl
hej ludzie! jest serial PLOTKARA??? Wow!! a na jakim kanale?!?! i o ktorej godzinie ![]()
A... na cwtv.. :cool:jak masz amerykańską kablówkę to możesz oglądać zawsze w środy chyba o 20 na czas usa.... ![]()
chciałabym wiedzieć jak nazywa się piosenka z 4 odcinka w scenie kiedy syrena po rozmowie z danem odchodzi. Piosenka trwa przez następną scenę kiedy nate , chuck i ktoś jeszcze rozmawiają w apatramęcie chucka.
prosze o odnalezienie jej jak najszybciej:)
hej szuakm piosenki z 10 odcinka ,wtedy jak był bal debiutantek i jak tanczyli prosze o pomoc
Hej blagam o kawalek z 1 odcinka, jak chuck podchodzi do sereny gdy ta popija drinka przy barze:)![]()
Blagam.. odcinek, I. czas 00:19:47 Kiedy chuck wchodzi do baru, taka klubowa melodia
hej! jak sie nazywa ta piosenka z 17 odcinka, co wykonuje ja zespół Rufusa - Lincoln Hawk na jakims koncercie? jaki ma tytół, i kto to wykonuje....?
Hej, znacie ta piosenkę z pierwszego odcinka, kiedy Nate mówi Blair, że spał z Sereną? Kto to śpiewa?
kasandra3034 napisał:
Hej blagam o kawalek z 1 odcinka, jak chuck podchodzi do sereny gdy ta popija drinka przy barze:)
Matthew Dear - Send you back
Angelikagg napisał:
hej! jak sie nazywa ta piosenka z 17 odcinka, co wykonuje ja zespół Rufusa - Lincoln Hawk na jakims koncercie? jaki ma tytół, i kto to wykonuje....?
Lincoln Hawk - Everytime
znalazłam tylko taki krótki kawałek, najprawdopodobniej po prostu wycięty z filmu:
Martuss napisał:
Hej, znacie ta piosenkę z pierwszego odcinka, kiedy Nate mówi Blair, że spał z Sereną? Kto to śpiewa?
Air - Photograph
doma-07 napisał:
chciałabym wiedzieć jak nazywa się piosenka z 4 odcinka w scenie kiedy syrena po rozmowie z danem odchodzi. Piosenka trwa przez następną scenę kiedy nate , chuck i ktoś jeszcze rozmawiają w apatramęcie chucka.
prosze o odnalezienie jej jak najszybciej:)
Eve feat. Swizz Beatz - Tambourine
Ostatnio edytowany przez clementine (2008-07-28 00:41:17)
hej, znacie moze piosenke z 6 odcinka, kiedy Jenny wchodzi na bal maskowy? czas: okolo 22:40
Agapy napisał:
Bardzo proszę o piosenkę z 7 odcinka kiedy Blair tańczy na scenie. x>
Sohodolls - "Stripper"
Czy wie ktoś może jak się nazywa piosenka w 2 sezonie ktora leci poddczas pokazu Jenny na przyjęciu u Bassów ? z góry dziękuje!
Ostatnio w "Plotkarze" słychać całkiem dobrą muzykę, byłam pozytywnie zaskoczona słysząc w 10 odcinku 2 serii Kings of Leon "Sex on fire", ba, dwa razy, co prawda do wątku średnio pasował, ale zawsze coś ^^ Teraz pozostaje czekać na moje ukochane "Use somebody" KOL-u. xD
na pokazie jenny leci piosenka sheena is a punk rocker. tę wersje spiewa jemima pearl.jak komus uda sie znalezc te wersje to niech wstawi tu linka bo nigdzie nie moge znalezc
a taka piosenka nie pamiętam z którego odcinka, ale często się pojawia, taka świąteczna?
)
hej
poszukuje piosenki z gossip 2 seria, odcinek o ile mnie pamiec nie myli 14 kiedy chuck robi impreze i decyduje sie, ze pojdzie pospacerowac na dachu.
Pozdrawiam
Czy ktos wie jak moze nazywa sie piosenka z 7 odcinka 2 serii na koncu kiedy Chuck przychodzi do Blair jak zaczynaja sie całowac to zaczyna ta piosenka leciec prosze pomozcie ...
czy nikt nie wie kogo to piosenka ... chyba wiecie o jaki moment mi chodzi