♫ Siotra Jackie / Nurse Jackie

• Strona:
  • 1

Lilak

• gość

#1 2011-06-10 18:50

Witam smile . Szukam piosenki z serialu Siostra Jackie, sezon 2 odcinek 22. Kawałek leci pod koniec odcinka (Jackie wychodzi z knajpki,w której facet miał atak padaczki, zabrała mu proszki wink ). Z góry dziękuje za pomoc smile

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2011-06-10 18:50

huviretkiona

huviretki+1407

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#2 2011-06-10 19:48

Lilak napisał:

Witam smile . Szukam piosenki z serialu Siostra Jackie, sezon 2 odcinek 22. Kawałek leci pod koniec odcinka (Jackie wychodzi z knajpki,w której facet miał atak padaczki, zabrała mu proszki wink ). Z góry dziękuje za pomoc smile

Jeśli dobrze zidentyfikowałam odcinek to jest to General Elektriks - Helicopter. smile

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

Layla

• gość

#3 2011-06-11 13:16

No,więc według programu tv był to rzeczywiście odc.22, czyli 12 ( każdy sezon ma ich po 12 smile ). A piosenka kończąca ten sezon to "Nervous", którą wykonuje Melissa Etheridge.

huviretkiona

huviretki+1407

• morderator
  • Serwis

#4 2011-06-11 13:26

Layla napisał:

No,więc według programu tv był to rzeczywiście odc.22, czyli 12 ( każdy sezon ma ich po 12 smile ). A piosenka kończąca ten sezon to "Nervous", którą wykonuje Melissa Etheridge.

Jeśli każdy sezon ma po 12, to odcinek nr 22 jest 10. odcinkiem 2. sezonu i tam jest właśnie ta piosenka, którą podałam. smile

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.

Layla

• gość

#5 2011-06-11 13:30

Fakt smile . Niestety gazeta z programem tv nie zawsze jest wiarygodna hmm . Poczekajmy na odpowiedź poszukującego/poszukującej big_smile . Ale generalnie obie mamy racje smile

huviretkiona

huviretki+1407

• morderator
  • Serwis

#6 2011-06-11 13:32

Też myślę, że dobrze by było, gdyby Lilak odpowiedziała, o którą piosenkę jej chodziło. smile

Popieram to i to.

Lilak

• gość

#7 2011-06-11 13:54

Dziękuje Wam obu za zaangażowanie smile. To jest odc.10 pt. "Sleeping dogs" ( Jackie okłamała O'Hare,że zrobiła MRI żeby dostać receptę,a Akaliatus zatrudniła z powrotem Eddiego. Tak w skrócie). Hmm...może musze się udać do laryngologa,ale wydaje mi się,że to jeszcze inny kawałek hmm ,na końcu słyszałam głos kobiety,ale nie była to Mellisa . Obejrze jeszcze raz ten odcinek(właściwie tylko koniec) i się odezwę.

Lilak

• gość

#8 2011-06-13 09:01

huviretki napisał:

Lilak napisał:

Jeśli dobrze zidentyfikowałam odcinek to jest to General Elektriks - Helicopter. smile

Huviretki maiłaś rację smile to ten kawałek. Przepraszam za kłopot wink. Za pierwszym razem ucho spłatało mi figla.

• Strona:
  • 1
Statystyki tematu "Siotra Jackie / Nurse Jackie": ocena 10 na 10, liczba ocen: 8, wyświetleń 640
Dodaj odpowiedź
Minęło 344 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Mam talent, Kawa Jacobs Cronat Gold "Zatrzymaj chwilę" - Daria Widawska, Wklejamy Reklamy, Jive - co to za piosenka ?, Beverly Hills 90210, Kawa Tchibo, Jacobs, Jacobs Cronat Gold - zatrzymaj chwilę, Listy do M., Biżuteria Yes: 30 lat,
Popularne słowa kluczowe: nurse jackie soundtrack, muzyka siostra jakie, ścieżka dżwiękowa siostra jackie sezon 1 odc.1