UWAGA!
Minęło 1536 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Galactik Football

• Strona:
  • 1

• nowy

#1 2007-03-03 18:47

Chciałabym znaleść muzykę z galactik football początkową i to w trakcie gry, wszystkie możliwe utwory proszę, szczególnie chciałabym tam gdzie śpiewa taki niby chórek, z góry dziękuje i czekam na odpowiedź smilesmile big_smilebig_smile

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2007-03-03 18:47

Snapshoton

Snapshot+195

#2 2007-03-03 19:28

Jedyne co mi się udało znaleść to czołówka z tej bajki. http://rypka.pl/4,503,galactik_football.html
Możesz zawsze sobie zapisać ten filmik, lub muzykę z niego do mp3 klikając na tytuł.

Shini

• nowy

#3 2007-07-25 22:10

Eh szkoda sad
Bo ta co jest podczas odcinków jest naprawdę wypaśna smile
I nigdzie nie mogę jej znaleźć tongue

wercia

• gość

#4 2007-08-10 21:27

wejdż na you tube i wpisz galactik football:D

SKai

• gość

#5 2008-03-07 21:32

No niestety ja też szukałem i nie znalazłem szukam od stron francuskich po arabskie i nic, ale FranceII zapowiada 2 część Galactic Football z muzyką z pierwszej i zdrugiej części;p

• Strona:
  • 1
Statystyki tematu "Galactik Football": ocena 10 na 10, liczba ocen: 5, wyświetleń 2915
Dodaj odpowiedź
Minęło 1536 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy galactik football, Piosenki na mecz, co to za piosenka w podkładzie?, [Eurosport2] Bundesliga, TP SA - Futbol, Poznaj moich rodziców, Mike'a Reklam Kilka, Piosenka z refrenem oooo...., You Can Dance, Bonus Europosrt,
Popularne słowa kluczowe: galactik football piosenka, piosenki z galactik football, bajki galaktik fudbol, galactic football soundtrack 1, galactik footbal wszystkie piosennki, galactik football czołówka, galactik football muzyka, galactik football piosenki, galaktik foodbll piosenki, galaktik fudball piosenki, gry galactik fudbol, muzyka z filmu galactik foodball, muzyka z galactic football, muzyka z galactick football, muzyka z galactik football, muzyka z galaktic football, najnowsze części galactik football, orginalne muzyka shadows z galactik football, piosenka z galactic football, piosenki z galactic futbol