Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
Ludki Kochane...a zna ktoś tytuł i wykonawcę piosenki, która sączyła się na zakończenie dzisiejszego odcinka...jak House nad zdjęciem sobie siedział...Help...please!
we wczorajszym odcinku leciała piosenka "Some Devil" - Dave Matthews
http://stereo.joechung.org/2006/09/05/d … ome-devil/
Miłego słuchanka:)
yo. jak się nazywa ta piosenka na koniec któregoś tam odcinka co grał na biurku tak jak na pianinie??
napiszcie PLS
http://www.youtube.com/watch?v=sIDd43lGHpc
link to piosenki z intra w m.in. polskiej wersji
w opisie wytlumaczoe jak sie nazywa ![]()
gosclol napisał:
yo. jak się nazywa ta piosenka na koniec któregoś tam odcinka co grał na biurku tak jak na pianinie??
napiszcie PLS
dokładnie. jak nazywa się ta piosenka. house gra udaje że gra na pianinie, a piosenka leci z jego ipoda. no a potem wchodzi
ten czarny dyrektorek i wyłącza mu tą piosenkę. mam tą listę z piosenkami ale kto mi powie która to jest.
hubi napisał:
gosclol napisał:
napiszcie PLSdokładnie. jak nazywa się ta piosenka. house gra udaje że gra na pianinie, a piosenka leci z jego ipoda. no a potem wchodzi
ten czarny dyrektorek i wyłącza mu tą piosenkę. mam tą listę z piosenkami ale kto mi powie która to jest.
sorry, za zaśmiecanie. już znalazłem. jak co to The Who - Baba O'Riley
ludziska, wiecie może, jaki jest tytuł piosenki, która leciała pod koniec drugiego wczorajszego odcinka? zanim house został zatrzymany przez tego policjanta...
mam na myśli ten odcinek, w którym małżenstwo okazało się rodzeństwem. (:
będę wdzięczna za odpowiedź.
sezon 3 odcinek 15 ( jeszcze nie było w tvp) około 6 minuty- przynoszą do pacjenta pianino, house gra krótki motyw, chłopak powtarza. co to jest za utwór. w sumie chyba dość charakterystyczny... a nie mogę go zlokalizowac
babOK napisał:
Walter Reed - Michael Penn
Michael to wykonawca a Walter tytuł
:/Nie ma kogoś takiego jak Michael który nagrał piosenke pt.Walter....
Raczej - Michael Penn - Walter Reed:P
Magda_BMW napisał:
babOK napisał:
Walter Reed - Michael Penn
Michael to wykonawca a Walter tytuł:/Nie ma kogoś takiego jak Michael który nagrał piosenke pt.Walter....
Raczej - Michael Penn - Walter Reed:P
No ewidentnie się czepiasz.
BabOK pisał(a) w skrócie. ![]()
jak nazywa się piosenka (właściwie podkład świąteczny) z house'a 5x11 ? jak mówi tej parze , że urodzi się im dziecko niepokalanego poczęcia ?
Kochani szukam piosenki z odcinka jak House kupował motor. Wiecie moze co to było ??
Zna ktoś może tytuł piosenki, która leciała pod koniec 51?
czy ma ktoś empetrójkę z wersją amerykańską - Teardrop? ale nie cały kawałek tylko to 30 sekund, które leci w serialu.
beatka napisał:
sezon 3 odcinek 15 ( jeszcze nie było w tvp) około 6 minuty- przynoszą do pacjenta pianino, house gra krótki motyw, chłopak powtarza. co to jest za utwór. w sumie chyba dość charakterystyczny... a nie mogę go zlokalizowac
Boomtown Rats - I Don't Like Mondays
Kiedy House kupowal motor:
"Beautiful", ale w wersji Elvisa Costello
Jesli 51 ma oznaczac 1szy odcinek 5tej serii to tam nie bylo zadnej konkretnej piosenki... jakas melodia tylko.
Aaa, chodzi o odcinek nr 51? Czyli ten z rodzenstwem/malzenstwem.... To w takim razie chyba chyba chodzi o wspomniana juz piosenke: Walter Reed - Michaela Penna
Znalezione na youtube
Opening amerykański, opening dla ameryki łacińskiej i dla niektórych krajów europejskich i na końcu opening który znamy MY czyli reszta świata ^^
odc 58 (wczoraj 20:40). rozwiązywana była m.in sprawa zgwałconej dziewczyny. Chodzi mi o piosenkę która leciała jak House z nią rozmawiał w parku.![]()
dorsha napisał:
może "Listen Here" - Eddie Harris lub "Grey Room" - Damien Rice?
Damien Rice. Bardzo dziekuje:)
Czy ktos moze mi wyslac link z ta piosenka do sciagniecia
Leciała ona wczoraj w Dr House ale nigdzie nie moge jej sciagnac, bo znalzłam ja tylko tutaj, nietsty nie da sie tego sciagnac...
http://www.actionext.com/names_z/zero_7 … lieve.html
Mam pytanie:
Wszyscy tutaj pytali o te starą wersje intra do House'a, ale czy wie ktoś gdzie mogę znaleźć to intro, które obecnie w telewizji? mam przerobione intro na intro z CSI, ale czy wiecie gdzie mogę znaleźć samą muzykę?