dodaj pytanie +bez rejestracji
chodzi mi o kawałek kiedy zwierzęta jadą do miasta na przyczepie samochodowej. plose o tytuł
Witam, a czy zna ktoś przypadkiem, ostatnią piosenke z tego filmu, która kończy napisy ?
Witam czy ktoś przypadkiem nie zna tej piosenki która jest pierwsza jak się zaczynają napisy końcowe dodam tylko jeszcze, że to śpiewają dwie dziewczyny jedna ma czarne włosy z żółtymi pasemkami a druga z czerwonymi będę bardzo wdzięczna za tytuł ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To jest: Everlife - "Real Wild Child" ![]()
ktos zna piosenke jak benek patrzy na bożenke pozniej ona mo mowi o tym ze tylko pajaki wybieraja samcow 100x miejszych od siebie itd.
- to na poczatku filmu bylo taka dziewczyna spiewa PROSZE O TA PIOSENKE!! :}
filipfifa napisał:
ktos zna piosenke jak benek patrzy na bożenke pozniej ona mo mowi o tym ze tylko pajaki wybieraja samcow 100x miejszych od siebie itd.
- to na poczatku filmu bylo taka dziewczyna spiewa PROSZE O TA PIOSENKE!! :}
to jest Minnie Riperton - Loving you ^^

Witam. Ja sie chcialem zapytac czy ma ktos moze link do calej sciezki z tej bajki? Szukam i znalezc nie moge.
a ja mam pytanie czy mozecie podać dokładny tytuł tej piosenki, gdzie spiewają :" dzień dobry dzień dobry mam dzień "itd.: Z góry dzięki:)
chodzi mi o piosenke ,,Dzień dobry Bob dzień dobry Bob dzień dobry Bob dzień dobry dzień.Lub zamiast ,, Bob " ,, Bum " proszę o pomoc.![]()
Z góry thx:D![]()
zaczarowana napisał:
a ja mam pytanie czy mozecie podać dokładny tytuł tej piosenki, gdzie spiewają :" dzień dobry dzień dobry mam dzień "itd.: Z góry dzięki:)
w oryginale to - John Du Prez a tytuł to - Really Nice Day
rzadki napisał:
Witam. Ja sie chcialem zapytac czy ma ktos moze link do calej sciezki z tej bajki? Szukam i znalezc nie moge.
proszę bardzo : http://www.kinomaniak.pl/film/muzyka/296
[ Wygenerowano w 0.714 sec, liczba zapytań do bazy danych: 10 ]