♫ Kocha, lubi, szanuje / Crazy, Stupid, Love

gosc

• gość

#21 2011-12-31 15:36

Przepraszam za zamieszanie, juz znalazlem.
Spandau Ballet - True, jakby ktos pozniej tego szukal smile

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2011-12-31 15:36

Andrzej67

• gość

#22 2012-01-10 16:58

Zna ktoś tytuł piosenki z momentu kiedy Jacob jest z Hannah w mieszkaniu i robi drinki, włącza gramofon i leci piosenka... o tą mi chodzi smile
pozdrawiam

Mike

Mike+636

• morderator

#23 2012-01-12 14:39

Andrzej67 napisał:

Zna ktoś tytuł piosenki z momentu kiedy Jacob jest z Hannah w mieszkaniu i robi drinki, włącza gramofon i leci piosenka... o tą mi chodzi smile
pozdrawiam

Czy chodzi o Doris Troy - Just One Look ?

!

Również pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez Mike (2012-01-12 14:40)

"This is a snake skin jacket. 
And for me, it's a symbol of my individuality and my belief in personal freedom"

egk

• gość

#24 2012-02-16 20:07

zna ktoś tytuł piosenki bądź melodii, która leci w tle sceny łóżkowej Jacoba i Hannah, a dokładniej w momencie kiedy zaczynają rozmawiać i Jacob opowiada o swojej matce i ojcu... jest taka spokojna i delikatna... nigdzie nie mogę jej odnaleźć

Statystyki tematu "Kocha, lubi, szanuje / Crazy, Stupid, Love": ocena 8 na 10, liczba ocen: 24, wyświetleń 3834
Dodaj odpowiedź
Minęło 95 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Kocha, lubi, szanuje / Crazy, Stupid, Love, BrzydUla - TVN, Madagaskar 2, [TVN] Walentynkowe filmy w lutym, Suzuki Swift - Joanna Brodzik, M jak miłość, Resident Evil Zagłada, DHL: dostarczanie przesyłek, You Can Dance, Muzyka z Zary i Zary Home,
Popularne słowa kluczowe: kocha lubi szanuje soundtrack