dodaj pytanie +bez rejestracji
przepraszam wiem ze jest tych tematow o piosenkach ze shreka, ale musze sie zapytac o piosenke na koncu filmu to jest chyba nowa wersja i need a hero ale nie znam dokladnego tytlu prosze o odp. z gory thx ![]()
niech ktoś mi powie jak się ściąga z tąd te piosenki
Holding Out for a Hero - Jennifer Saunders
lub
Holding Out For a Hero - Frou-Frou
oryginał śpiewała Holding Out For A Hero - Bonnie Tyler
thx , chodzilo mi o Frou-Frou
Ja szukam piosenki ze Shrek`a 2 jak osioł ze Shrekiem wjeżdżają do miasta karocą...Zna ktoś może?? ![]()
Lipps Inc. - Funky Town
Czy zna ktos tytuły piosenek lecacych razem z napisami koncowymi z filmu Shrek 2?
Witam,
Sluchajcie ja szukam motywu muzycznego, ktory pojawia sie w pierwszej czesci Shrek'a w momencie, jak Shrek z Oslem uciekaja z wiezy a goni ich smok...
Escape from the Dragon by Harry Gregson-Williams & John Powell
Ja mam pytanko, w drugiej części jak Shrek pokłócił się z Fioną, i w nocy nie mógł spać i przeglądał jej pamiętnik to leciała taka śliczna piosenka. Wie ktoś może jaki ma tytuł ??
a ja poszukuje piosenki kiedy shrek i osiol i kot siedzieli w barze <juz odmienieni> i leciala taka fajna melodia

do kruszynQa: piosenka ktorej szukasz - Nick Cave - People Ain`t No Good ![]()
dzieki wielkie ![]()

BLAGAM o pomoc!!!!! Nigdzie nie moge znależć jak się nazywa piosenka która leci w SHREKU TRZECIM zaraz po tym jak shrek zostaje złapany przez księcia z bajki. najpierw jest wstęp na pianinie, potem śpiewa jakiś facet a w refrenie dołącza dziewczyna. pomóżcie, prosze!!!!!!!
To co podaliscie. holding out... tylko po polsku ;p ^^ ma ktos linka ?
n.
Szukam wszędzie i nie mogę znaleść .. piosenke z 1 czesci shreka:... shrek z osłem sa w tym miescie...
z ta skrzynka.. ;] ( i ta piosenka tam leci ^^
Błagam o odpowiedziedź ;****
tort czekoladowy napisał:
BLAGAM o pomoc!!!!! Nigdzie nie moge znależć jak się nazywa piosenka która leci w SHREKU TRZECIM zaraz po tym jak shrek zostaje złapany przez księcia z bajki. najpierw jest wstęp na pianinie, potem śpiewa jakiś facet a w refrenie dołącza dziewczyna. pomóżcie, prosze!!!!!!!
Damian Rice - 9 crimes
Witam,
szukam tytułu piosenki ze shreka 2.
Chodzi o fragment filmu kiedy shrek, fiona i osioł wyjeżdżają do zamku. Shrek jest smutny, nie chce jechać, wtedy pinokio mówi "i się nie martw, wszystko będzie cacy" i z całą grandą wbijają na chatę Shreka, widać przez okno jak wilk tańczy, ogolnie jest impreza i przez pare sekund slychać te piosenkę o którą mi chodzi. Na początku niej jest taki podjazd - slychać słowa, coś w stylu "Get down" albo "Break down".
Dzieki za pomoc
Juz znalazlem,
chodzilo mi o piosenke
Chic - Le Freak
[ Wygenerowano w 0.058 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]