dodaj pytanie +bez rejestracji
Czy zna ktoś tytuł piosenki, która leci na początku i końcu tego polsatowskiego serialu?
Tylko miłość - Varia
Muzyka piosenki : Andrzej Smolik
Słowa piosenki : Artur Warski
Wykonanie piosenki : Kasia Kurzawska
Nie moge tego znaleść
na bearShare
a ten filmik niechce mi siwe zapisac ![]()
A wie moze ktos gdzie mozna posluchac tej piosenki????
Proszę bardzo, możecie ściągać ![]()
http://www.sendspace.pl/file/Wrue8xAJ/
Kocham "ylko miłość" to naprawdę super serial . ![]()
![]()
![]()
![]()
Varia "Tylko miłość" ale link działa to można ściągnąć bez problemyu pioseneczkę;) Film super, tylko ta cała Sylwia do kitu baba:/
Madziurex napisał:
Varia "Tylko miłość" ale link działa to można ściągnąć bez problemyu pioseneczkę;) Film super, tylko ta cała Sylwia do kitu baba:/
Jestem ZA ![]()
![]()
![]()
![]()
a sama melodia??? ktoś może ma melodię tej piosenki? ![]()
a ktos zna moze podklad w filmi ten na fotepianie?
sylwia do kitu?? nie zartuj sobie.rola Majki jest tragiczna Kożuchowska gra jakby chcilal a nie moga:D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
najlepszy film w polsce tttttttooooooooo "TYLKO WULOSC" ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EDYTA Z PIERWSZEJ MIŁOŚĆI JEST NAJLEPSZA
RATUJCIE CZY WIE KTOS Z WAS JAKI TYTUŁ JEST PIOSEKI w filmie "tylko Miłość" w klubie Tudora często ją puszczają taka klubowa piosenka
ja nie wiem co Wy gadacie wlasnie Sylwia jest swietna i ja super rozumiem bo mam wlasnie od kilku dni podobna sytuacje i chcialabym miec tyle tupetu co ona ;/ poza tym gra ją Urszula Grabowska, ktora bardzo lubie!
Małgorzata Kożuchowska mnie strasznie wkurza tymi swoimi sztucznymi minami i udawaniem wielce pokrzywdzonej, z reszta w 'M jak miłość' tez sie ciagle krzywi. Fajna to ona byla za czasow 'Kilera' i 'Zrobmy sobie wnuka'!
Moze po prostu bardziej nadaje sie do komedii? ; >
Wpisz w wyszukiwarce Kasia Kurzawska i ściągnij.Pozdro:)
[ Wygenerowano w 0.048 sec, liczba zapytań do bazy danych: 8 ]