UWAGA!
Minęło 1479 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Blue Oyster Gay Bar z Akademii Policyjnej

• Strona:
  • 1

Steff

• gość

#1 2007-11-23 15:32

Aloha,
czy kojarzy ktoś może fantastyczną nutę, o której w tytule?
Tzn, czy kojarzy z tytułu i wykonawcy..smile

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2007-11-23 15:32

Cingona

Cing+115

• admin
  • Miejscowość: Wrocław
  • Serwis
  • cingur

#2 2007-11-25 16:23

Chyba chodzi o to

Znalazłam informację. że jest to tango "El Bimbo" skomponowane przez Jean-Marc Dompierre.

Bóg wybacza zawsze, ja nigdy...

Stefff

• gość

#3 2007-11-27 16:41

Bardzo serdecznie dziękuję smile to to.

klin

klin+36

• wymiatacz
  • Miejscowość: Wrocław

#4 2007-11-27 18:35

Tę melodię chyba wykorzystał kabaret "Elita" w piosence ś.p. Jana Kaczmarka pt. "Do serca przytul psa". He he, dopiero teraz skojarzyłem smile

akmaster

• gość

#5 2008-05-04 17:24

Wie ktoś może jaki jest tytuł piosenki, która leci do 30 sek. na zamieszczonym powyżej filmie.

• Strona:
  • 1
Statystyki tematu "Blue Oyster Gay Bar z Akademii Policyjnej": ocena 7 na 10, liczba ocen: 5, wyświetleń 6504
Dodaj odpowiedź
Minęło 1479 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Akademia policyjna, Piosenki z energiczna gitarą i lekko przesterowaną poszukuje:), X-Men Geneza: Wolverine, H2O - wystarczy kropla, Zombieland, Czysta krew / True Blood, 90210, Mam talent, Step Up 2, Czas honoru,
Popularne słowa kluczowe: muzyka z akademii policyjnej, akademia policyjna 1 soundtrack, piosenka z akademii policyjnej, akademia policyjna bar gejów, akademia policyjna blue oyster chomikuj.pl, akademia policyjna nuty, akademia policyjna piosenka, akademia policyjna soundrack, akademia policyjna soundtrack, akadmia policyjna saundtruck, blue oyster bar, blue oyster tango, gayoyster, jak nazywa się piosenka z filmu akademia policyjna, muzyka mp3 z filmu akademia policyjana, piosenka akademia policyjna klub, piosenka z akademi, piosenka z akademi policyjnej, piosenka z akademii policyjnej soundtruck, piosenka z filmu akademia policyjna