dodaj pytanie +bez rejestracji
Wypisujcie tu swoje ulubione horrory
.
moje to 'Ring' i 'The Blair Witch Project' .
Dla mnie najlepsze to "Lśnienie" i "Łowca snów"
moje ulubione horrory to
"co kryje prawda"
"egzorcysta-poczatek"
"egzorcyzmy Emilly Rose" (nie wiem czy dobrze napisane)
wszystkie filmy w stylu "egzorcysty"
"ring"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ring, Klątwa ( japońska) Dark wather ( japan) Disturbia Ring 2, itp. ![]()
japoński Ring, `Oszukać przeznaczenie, `Shutter Widmo`, `Głosy`
zdecydowanie Pierwsze 2 " Oszukać Przeznaczenie " , oprócz tego : " zielona mila " , "inni" , " dziewiąte wrota "
zielona mila to nie horror tylko dramat
moimi ulubionymi horrorami sa:
posłańcy,
klątwa,
i inne horrory szczególnie psychologiczne (co podchodzi bardziej pod thriller)
nuienawidze natomiast pił (1,2,3,4) sa obrzydliwe, nie straszne
Nie wiem czy to taki typowy horror,ale bałam się przy nim - "Inwazja"
A moje to:
Duchy
Co dzieje się gdy wszyscy śpią?
Pełnia Księżyca
najlepszy horror to Silent Hill, Wzgórza mają oczy, oko, Hostel to moje typy jednak dużo bardziej wole oglądać komedie na dvd typu supersamiec, sposób na blondynke itd:P
30 Dni Nocą..zalecane jest oglądać go samemu, wieczorem ze słuchawkami na uszach i odgłosem szczekającego psa na zewnątrz...
Hmm... Creep i The Blair Witch Project.
Ja uwazam, ze to co wymieniliscie jest do bani
procz The Blair Witch Project 1 i 2 ![]()
Mocne horrory, ktore zawsze przestrasza albo beda trzymac w nerwach, ktore polecam to:
- 1408
- Cloverfield
- Shrooms
- I am legend
- One Missed Call
- The Eye
- The Mist
- The Happening (moze nie jest to horror ale gdyby tak zastanaowic sie nad tym co sie dzieje w filmie, to przechodza dreszcze)
Naprawde goraco polecam te filmy ![]()
Ostatnio edytowany przez Morten (2008-09-16 14:10)
Ogólnie gatunek jak dla mnie nie do końca spełnia swoją rolę, ale The Blair Witch Project i REC nawet mnie ruszyły. Na horrory warto chodzić do kina. Całkiem inne wrażenia.
Watpie, czy I'm legend jest horrorem......
do moich typów dorzucam Silent Hill, Amityvill (nie pamietam jak to sie pisze), i jezeli rysunkowy horror tez sie liczy to Beowolf, po 1 senie caly czas jest sie w napieciu:)
jak dla mnie I'm legend jest horrorem
fakt roznie pisza czasami ze jest to z gatunku Sci-Fi badz nawet fantastyczno naukowy <ze co ze jak??>
w kazdym razie pamietam, ze jako dziecko bardzo przestraszyl mnie film "the thing". ;P
horror przy którym naprawdę się bałem to The Grudge (Klątwa) , te dzwięki ... jeśli ktoś chce troche adrenaliny to polecam. Blair Witch też świetny i oryginalny, warto zobaczyć.
the grudge ogladalem ale 2 czesc i wcale nic tam strasznego nie widzialem rozczarowalem sie troszku slby film ale jedyni niestety nie mialem okazji ogladac ![]()
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.[ Wygenerowano w 0.083 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]