UWAGA!
Minęło 1935 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Narty wed'ze

• Strona:
  • 1

cronix+2

• pomagacz
  • Miejscowość: katowice
  • Serwis

#1 2007-01-23 00:23

czesc, znacie może tą piosenke? chodiz mi cały czas po głowie... melodia jest jakas taka znana tylko nie potrafie sobie jej powiazac z tytulem piosenki... hmm prosze o pomoc smile

http://www.thoon.republika.pl/img/baner.jpg
Znajdziesz tutaj różne pomoce dla studentów które pomogą zdać sesje lub zaliczyć kolokwium!
Już dzisiaj zaloguj się na forum
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2007-01-23 00:23

Olka

• gość

#2 2007-02-03 02:51

To jest przeróbka (bardzo znaczna) utworu norweskiego kompozytora Edwarda Griega - 'W grocie króla gór' (In the Hall of the Mountain King)

cronix

cronix+2

• pomagacz
  • Miejscowość: katowice
  • Serwis

#3 2007-02-03 12:43

bardzo dziekuje big_smile czekałem az sie doczekałem smile i jeszcze jedno, jeśli ktos ma ta przerobke to moze mi wyslac? albo wrzucic na jakis serwer i udostępnić link wink bo mi sie bardzo spodobała smile jeszcze raz WIELKIE DZIEKI big_smile

-------------Edit

JEśli macie ten ktortki fragment ktory jest w reklamie to by bylo jeszcze lepiej big_smile chcialem zrobic sobie z tego dzwonek na komorke smile
pozdrawiam smile

Ostatnio edytowany przez cronix (2007-02-03 13:09)

http://www.thoon.republika.pl/img/baner.jpg
Znajdziesz tutaj różne pomoce dla studentów które pomogą zdać sesje lub zaliczyć kolokwium!
Już dzisiaj zaloguj się na forum
  • Strona:
  • 1
Statystyki tematu "Narty wed'ze": ocena 9 na 10, liczba ocen: 3, wyświetleń 1357
Dodaj odpowiedź
Minęło 1935 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy [Extreme Sport Channel] Wrestlemania 27, Play - Teraz Internet tam gdzie Ty! - tablet Samsung i netbook HP, taniec z gwiazdami walc z finału, [Comedy Central] Korporacja według Teda / Better Off Ted, Saga "Zmierzch": Zaćmienie / The Twilight Saga: Eclipse,
Popularne słowa kluczowe: