UWAGA!
Minęło 656 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Jacobs - świąteczna

• Strona:
  • 1

• +1
  • nowy

#1 2007-12-06 09:49

Ja poszukuję piosenki z świątecznej reklamy Jacobs.
Jest tam mały chłopczyk, który zabiera aromat kawy do słoika, potem idzie na balkon i wabi św. Mikołaja do siebie tym zapachem wink

Jaki tytuł ma ta piosenka?

Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2007-12-06 09:49

Magda_83

• nowy

#2 2007-12-06 13:27

Perry Como "Magic moments" jest na Bear Share można ściągnąc

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

kubus_or_cubus

• gość

#3 2007-12-08 19:58

Dean Martin-let it snow, let it snow, let it snow smile

klin

klin+36

• wymiatacz
  • Miejscowość: Wrocław

Honi

• gość
Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

kiurd6

• gość

#6 2010-08-05 18:14

Moim zdaniem to jest Whitney Houston - "One Moment In Time", bynajmniej ja właśnie tego szukałam:)

• Strona:
  • 1
Statystyki tematu "Jacobs - świąteczna": ocena 10 na 10, liczba ocen: 6, wyświetleń 10161
Dodaj odpowiedź
Minęło 656 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Coca-Cola: przechylanie, św. Mikołaj, Kawa Jacobs Cronat Gold "Zatrzymaj chwilę" - Daria Widawska, Kawa Tchibo, [Disney channel] magiczne święta, Coca-Cola - świąteczna, iPlus, świąteczna, Cyfrowy Polsat - świąteczna, UEFA: Szanujmy różnorodność, Plusa - śpiewający bałwan, Kawa,
Popularne słowa kluczowe: świąteczna reklama jacobs, jacobs kronung reklama świąteczna, jacobs kronung swieta reklama, jacobs reklama whitney, jakobs piosenka, kawa jacobs reklama piosenka boze narozenie, muzyka z reklamy jacobs kronung na gwiazdke, muzyka z reklamy jacobs kronung swiateczna, muzyka z reklamy jacobs świąteczna, piosenka reklama na święta kawy jacobs, piosenka z reklamy jacobs - świąteczna, piosenka z reklamy jacobs z małym chłopczykiem, piosenka z reklamy jacobs święta zapytaj, piosenka z reklamy kawy jacobs świateczna, piosenka ze swiatecznej reklamy jacobs, reklama jacobs kronung na święta, reklama jacobs swieta, reklama kawy tchibo, reklama kawy z mikołajem, reklama kawz jacobs