Minęło 796 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)
♫ Burn - niech cię pochłonie
#1 2008-01-12 23:22
Ahoj
ostatnio zauwazylem ze powstala nowa reklama burn'a akcja dzieje sie w jakiejs dyskotece gdzie jakby przechodzi sie z jednej sali do drugiej w tle leci oczywiscie fajny kawalek
o ktory mi sie rozchodzi reklama konczy sie oczywiscie haslem BURN niech cie pochlonie
jezeli ktos zna tytul to prosze o pomoc jesli znajde ta reklamowke na youtube to wrzuce ![]()
Ostatnio edytowany przez China (2008-01-13 09:12)
KAŻDY CHCE ZAROBIĆ TO OCZYWISTE I ZROZUMIAŁE ALE PASEK "ZWIŃ" WYPROWADZA MNIE Z RÓWNOWAGI
Muzyka z reklam
i piosenki też
#2 2008-01-12 23:31
Ta reklama gdzie wszystko się pali?
#3 2008-01-13 09:11
dokladnie ![]()
KAŻDY CHCE ZAROBIĆ TO OCZYWISTE I ZROZUMIAŁE ALE PASEK "ZWIŃ" WYPROWADZA MNIE Z RÓWNOWAGI
#5 2008-01-13 12:08
to nie jest ta reklama
zanim napisalem tego posta przeszukalem forum w nadziei ze ktos juz zna tytul ale nic nie znalazlem ![]()
#6 2008-01-13 12:16
No ale pali się tam wszystko, więc pasuje do opisu... Czym się różni ta nowa reklama od podanej przezemnie?
#7 2008-01-13 14:04
w reklamie podanej podanej przez ciebie co prawda tez jest dyskoteka czy cos takiego i no tam ci ludzie ktorzy sie bawia plona itd a w reklamie ktora widzialem ludzie normalnie sie bawia tylko ogien i jakby otacza nie umie tago dokladnie opisac ale to nie ta reklama jak znajde na youtubie to wrzuce narazie jej tam nie ma
#8 2008-01-16 14:34
reklamy z ktorej szukam muzyki jeszcze nie ma youtubie tak mi sie przynajmniej wydaje ale znalazlem cos co tez mi sie spodobalo i moze ktos zna tytul albo jest w posiadaniu tego kawalka z innej reklamy burn'a

#9 2008-01-22 17:08
Artist: Jose Battaglio
title of song: "Burn your life"
cos takiego znalazlem
ale nie jestem na 100% pewny jezeli ktos jest w posiadaniu tego utworu to prosil bym o podzielenie sie
chodzi mi o ta reklame wyrzej z youtobe bo tej najnowszej jeszcze nie ma na youtube
#10 2008-03-23 09:14
zmienil sie troche flim wwejsciowy na strone burn'a jest tam teraz fragment nowej reklmy ale z piosenka z starej nie wiem czemu jej nie zmienili
www.burn.pl
Paulina 12345
- gość
#11 2008-03-25 11:33
Wiem chyba o jaką reklame Ci chodzi......Chodzi o tę reklame, w której jest impreza za metalowymi drzwiami których jakby pilnuje taka dziewczyna?!Ja również szukam wszędzie tej reklamy i nigdzie jje nie moge znaleść....
#12 2008-03-25 16:17
http://www.wkretka.pl/szukaj,burn-s1.html nuta Burn Jose Battaglio - Burn Your Life
why so serious?
paulina 12345
- gość
#13 2008-03-26 14:29
To nie jest ta piosenka niestety....
#14 2008-03-27 19:41
Zlef napisał:
http://www.wkretka.pl/szukaj,burn-s1.html nuta Burn Jose Battaglio - Burn Your Life
dziekuje za podjecie tematu niestety mylisz sie bo faktyczna nazwa kawalka do ktorego podales link brzmi BOARDS OF CANADA - 1969 a ja szukam Jose Battaglio - Burn Your Life
pozatym to tylko jedna piosenka o ktora pytam w tym temacie niestety nie umie znalesc klipu w necie z ta druga reklama datego podalem link do strony burn'a bo na niej jest jej fragmet niestety muzyka jest podlozona z starej reklamy i nie mozna jej uslyszec ;/
jakis ktos
- gość
#16 2008-03-29 16:10
tak to dokladnie ta reklama nie wiem czemu nie umialem jej znalesc
wiedac jestem bardziej zawalaty niz myslalem dziekuje ze zmobilizowales sie na tyle zeby ja znalesc
skoro mamy juz reklame to napewno ulatwi nam to odszukanie kawalka wykorzystanego w niej ![]()
jakis ktos
- gość
#17 2008-03-30 13:01
no problem. sam szukam tego kawalka ale nie moge go znaleźć
Sylwek
- gość
#18 2008-03-30 13:09
To jest wersja BODY ROX - YEAH YEAH tyle że bez głosu dziewczyny. Pozdrawiam
#19 2008-03-30 16:20
faktycznie bardzo podobne ale nie jestem do konca przekonany czy to ten kawalek ?
link na wrzute ocencie czy to to samo co w reklamie
jakis ktos
- gość
#20 2008-03-30 19:37
nie. to jest calkiem inny rytm. w reklamie leci inny utwor
- muzykazreklam.pl
- muzyka i piosenki z reklam telewizyjnych
- Burn - niech cię pochłonie

Nowy Volkswagen CC

AA Oceanic: Monika Brodka
[ Wygenerowano w 0.167 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]
Partnerzy: Reklamy telewizyjne, Disco Polo, Cięcie layoutów