UWAGA!
Minęło 434 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Olej Kujawski - Miałam ci ja Pieczeń

• Strona:
  • 1

Ania17

• gość

#1 2008-02-11 14:57

Hejka;) Szukam Pilnie Piosenki ze znanej nam Wszystkim Reklamy Oleju Kujawskiego: "Miałam ci ja Pieczeń"
Bardzo jest Mi Potrzebna...;p
Z Gory Dzieki za Pomoc;)

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2008-02-11 14:57

Snapshoton

Snapshot+195

#2 2008-02-11 19:14

Tekst piosenki wink

Miałam ci ja pieczeń,
Lecz ją zmarnowałam,
Z pierwszego tłoczenia,
Oleju nie miałam.

Ojej, babo, ojej,
Miej ty w głowie olej,
Z pierwszego tłoczenia,
Dawaj do jedzenia!

Na kujawskim smaż,
Na kujawskim piecz,
Olej raz tłoczony,
To jest dobra rzecz
Do sałatek lej kujawski olej,
Olej z pierwszego tłoczenia!

Kaka

• gość

#3 2008-02-12 21:05

Piosenka a raczej melodia w tej reklamie pochodzi od piosenki ludowej pt"Czerwone jabłuszko" , może o to Ci chodzi smile

Cafla

• gość

#4 2008-02-13 11:30

Taaak... To jest "Czerwone Jabuszko", pamiętam jak na muzyce w podstawówce śpiewaliśmy to a później każdy śpiewał z tekstem z reklamy oleju Kujawskiego xD No to sie babka zdziwiła...

Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

mariusz3474

• gość

#5 2011-03-15 08:52

Witam Wszystkich. A kto wykonuje piosenkę w reklamie oleju kujawskiego?

• Strona:
  • 1
Statystyki tematu "Olej Kujawski - Miałam ci ja Pieczeń": ocena 9 na 10, liczba ocen: 5, wyświetleń 6954
Dodaj odpowiedź
Minęło 434 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Reklamy z symboliką narodową i regionalną, Hortex - świat z owoców, Dr House, Toshiba laptop Satellite A200-1YU, Winterfresh, Lotos, Lotos, Apap - para staruszków w Wenecji, Pierwsza miłość, Doktor Halina,
Popularne słowa kluczowe: miałam ci ja pieczeń, do salatek lej kujawski, kujawskie piosenki, mialam ze ja pieczen, miała ci ja pieczeń, miałam ci ja pieczeń elcz, miej ty w glowie olej z pierwszego tloczenia dawaj do, muzyka z oleju], na kujawskim piecz tekst, ojej piosnka, olej kujawski piosenka, olej kujawski reklama, olej kujawski reklama gra, olej kujawski reklama wystepuje, olej pierwszego tłoczenia tekst piosenki, piosenka olej kujawski, reklama oleju kujawskiego, słowa piosenki miała ci ja pieczeń