♫ Kości / Bones
MuzaTurpistów
- nowy
#41 2010-03-22 17:54
Dzięęę-kuuu-jeee-myyy! ![]()
Muzyka z reklam
i piosenki też
lavo
- gość
#42 2010-03-22 23:20
Poszukuję piosenki, która leciała wczoraj pod koniec odcinka na polsacie. Booth mowił jakiemuś chłopakowi, że jego dziewczyna była w ciąży i że to byłby syn (lub jakoś tak) i potem ten sam agent siedział na ławce i podeszła do niego główna bohaterka chyba
) Ktoś może pomóc? Będę wdzięczna ![]()
lavo
- gość
#43 2010-03-22 23:21
Zagapiłam się, nie zauważyłam, że jest już i pytanie i odpowiedź. Sory ;DDD
misiq
- gość
#44 2010-03-28 23:12
Haj
)
wie ktos moze, jaki tytuł nosi piosenka z dzisiejszego odcinka? tzn 28 marzec na samym końcu jak już napisy leciały... z akompaniamentem fortepianu śliczna była ![]()
klem
- gość
#45 2010-04-11 15:05
czy wie ktoś może jak się nazywa piosenka, którą śpiewa dziewczyna, która została zamordowana na wideo które Booth pokazuje Bones? sezon 5 odcinek 16 ![]()
#46 2010-04-11 17:33
klem napisał:
czy wie ktoś może jak się nazywa piosenka, którą śpiewa dziewczyna, która została zamordowana na wideo które Booth pokazuje Bones? sezon 5 odcinek 16
Laura Izabor - Mmm
Żebranie o plusy w stopce to żenada.
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.
jadzia_1
- gość
#47 2010-04-11 17:35
klem napisał:
czy wie ktoś może jak się nazywa piosenka, którą śpiewa dziewczyna, która została zamordowana na wideo które Booth pokazuje Bones? sezon 5 odcinek 16
odpowiedź to:
Laura Izibor "Mmm..."
mietek7777
- gość
#48 2010-04-21 14:04
Piosenka która leciała na samym koncu 17 odcinka 5 sezonu. zna ktos tytuł??
#49 2010-04-21 17:43
mietek7777 napisał:
Piosenka która leciała na samym koncu 17 odcinka 5 sezonu. zna ktos tytuł??
Jason Walker - Won't Stop Getting Better
Popieram to i to.
gosiak
- gość
#50 2010-04-23 16:58
Witam. Szukam piosenki z odcinka 6 sezon 1. Jak "kości" była z angela na dyskotece. na samym poczatku. w tle leciala taka piosenka wydaje mi sie ze slowa lecialy takie (chyba) "breath...ohh" cos takiego
ktos pomoze?
#51 2010-04-23 17:51
gosiak napisał:
Witam. Szukam piosenki z odcinka 6 sezon 1. Jak "kości" była z angela na dyskotece. na samym poczatku. w tle leciala taka piosenka wydaje mi sie ze slowa lecialy takie (chyba) "breath...ohh" cos takiego
ktos pomoze?
Chris Brown ft Juelz Santana - Run It!
Popieram to i to.
Ag
- gość
#52 2010-04-23 22:53
Witam. Szukam piosenki, która leciała w 15 odcinku 1 serii, tak już pod sam koniec. Jeśli dobrze słyszę to leci tam taki tekst "...show what I'm looking for anyone. I just know..." i potem jeszcze "can't 'consile' what I feel what I know". Próbowałam to googlować ale niestety nic nie znalazłam ;/ Może ktoś tutaj skojarzy? Byłabym wdzięczna
Pozdrawiam.
#53 2010-04-23 22:55
Ag napisał:
Witam. Szukam piosenki, która leciała w 15 odcinku 1 serii, tak już pod sam koniec. Jeśli dobrze słyszę to leci tam taki tekst "...show what I'm looking for anyone. I just know..." i potem jeszcze "can't 'consile' what I feel what I know". Próbowałam to googlować ale niestety nic nie znalazłam ;/ Może ktoś tutaj skojarzy? Byłabym wdzięczna
Pozdrawiam.
Depeche Mode - A Pain That I'm Used To
Popieram to i to.
Ag
- gość
#54 2010-04-23 23:06
huviretki napisał:
Ag napisał:
Pozdrawiam.
Depeche Mode - A Pain That I'm Used To
Łoł
Nie spodziewałam się odpowiedzi tak szybko
Tak, to ta piosenka i serdecznie dziekuję. ![]()
xero
- gość
#55 2010-04-28 10:52
szukam piosenki z 78 odcinka ktory w niedziele 25 lecial na polsacie... tylko nie pamitam w ktorym momęcie...
ale napewno jakas kobieta ja spiewala... dzieki z gory;)
#56 2010-04-28 14:52
xero napisał:
szukam piosenki z 78 odcinka ktory w niedziele 25 lecial na polsacie... tylko nie pamitam w ktorym momęcie...
ale napewno jakas kobieta ja spiewala... dzieki z gory;)
Piosenki z tego odcinka:
Miranda Lee Richards - Life Boat
Boomish - Check Out The Sound
Popieram to i to.
Elka
- gość
#57 2010-04-28 21:12
Hej. Szukam piosenki z końcówki 18 odcinka 5 sezonu (22.04. na FOX). Z góry dziękuję za pomoc.
#58 2010-04-28 21:49
Elka napisał:
Hej. Szukam piosenki z końcówki 18 odcinka 5 sezonu (22.04. na FOX). Z góry dziękuję za pomoc.
Jets Overhead - Sure Sign
Popieram to i to.
lune
- gość
#59 2010-04-29 08:39
Szukam piosenki z odcinka 20 sezonu 4 ale tej która leciała na samym końcu już jak były napisy wie może ktoś co to jest ? Będę wdzięczna za pomoc ![]()
lune
- gość
#60 2010-05-01 16:27
lune napisał:
Szukam piosenki z odcinka 20 sezonu 4 ale tej która leciała na samym końcu już jak były napisy wie może ktoś co to jest ? Będę wdzięczna za pomoc
znalazłam wygląda na to że była stworzona na potrzeby serialu a szkoda.

- muzykazreklam.pl
- muzyka z seriali
- Kości / Bones
[ Wygenerowano w 0.059 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]
Partnerzy: Reklamy telewizyjne, Disco Polo, Cięcie layoutów