♫ Kości / Bones

MuzaTurpistów

• nowy

#41 2010-03-22 17:54

Dzięęę-kuuu-jeee-myyy! smile

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2010-03-22 17:54

lavo

• gość

#42 2010-03-22 23:20

Poszukuję piosenki, która leciała wczoraj pod koniec odcinka na polsacie. Booth mowił jakiemuś chłopakowi, że jego dziewczyna była w ciąży i że to byłby syn (lub jakoś tak) i potem ten sam agent siedział na ławce i podeszła do niego główna bohaterka chyba wink) Ktoś może pomóc? Będę wdzięczna big_smile

lavo

• gość

#43 2010-03-22 23:21

Zagapiłam się, nie zauważyłam, że jest już i pytanie i odpowiedź. Sory ;DDD

misiq

• gość

#44 2010-03-28 23:12

Haj smile)
wie ktos moze, jaki tytuł nosi piosenka z dzisiejszego odcinka? tzn 28 marzec na samym końcu jak już napisy leciały... z akompaniamentem fortepianu śliczna była smile

klem

• gość

#45 2010-04-11 15:05

czy wie ktoś może jak się nazywa piosenka, którą śpiewa dziewczyna, która została zamordowana na wideo które Booth pokazuje Bones? sezon 5 odcinek 16 smile

huviretkiona

huviretki+1407

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#46 2010-04-11 17:33

klem napisał:

czy wie ktoś może jak się nazywa piosenka, którą śpiewa dziewczyna, która została zamordowana na wideo które Booth pokazuje Bones? sezon 5 odcinek 16 smile

Laura Izabor - Mmm

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

jadzia_1

• gość

#47 2010-04-11 17:35

klem napisał:

odpowiedź to:
Laura Izibor "Mmm..."

mietek7777

• gość

#48 2010-04-21 14:04

Piosenka która leciała na samym koncu 17 odcinka 5 sezonu. zna ktos tytuł??

huviretkiona

huviretki+1407

• morderator
  • Serwis

#49 2010-04-21 17:43

mietek7777 napisał:

Piosenka która leciała na samym koncu 17 odcinka 5 sezonu. zna ktos tytuł??

Jason Walker - Won't Stop Getting Better

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.

gosiak

• gość

#50 2010-04-23 16:58

Witam. Szukam piosenki z odcinka 6 sezon 1. Jak "kości" była z angela na dyskotece. na samym poczatku. w tle leciala taka piosenka wydaje mi sie ze slowa lecialy takie (chyba) "breath...ohh" cos takiego tongue ktos pomoze?

huviretkiona

huviretki+1407

• morderator
  • Serwis

#51 2010-04-23 17:51

gosiak napisał:

Witam. Szukam piosenki z odcinka 6 sezon 1. Jak "kości" była z angela na dyskotece. na samym poczatku. w tle leciala taka piosenka wydaje mi sie ze slowa lecialy takie (chyba) "breath...ohh" cos takiego tongue ktos pomoze?

Chris Brown ft Juelz Santana - Run It!

Popieram to i to.

Ag

• gość

#52 2010-04-23 22:53

Witam. Szukam piosenki, która leciała w 15 odcinku 1 serii, tak już pod sam koniec. Jeśli dobrze słyszę to leci tam taki tekst "...show what I'm looking for anyone. I just know..." i potem jeszcze "can't 'consile' what I feel what I know". Próbowałam to googlować ale niestety nic nie znalazłam ;/ Może ktoś tutaj skojarzy? Byłabym wdzięczna smile Pozdrawiam.

huviretkiona

huviretki+1407

• morderator
  • Serwis

#53 2010-04-23 22:55

Ag napisał:

Witam. Szukam piosenki, która leciała w 15 odcinku 1 serii, tak już pod sam koniec. Jeśli dobrze słyszę to leci tam taki tekst "...show what I'm looking for anyone. I just know..." i potem jeszcze "can't 'consile' what I feel what I know". Próbowałam to googlować ale niestety nic nie znalazłam ;/ Może ktoś tutaj skojarzy? Byłabym wdzięczna smile Pozdrawiam.

Depeche Mode - A Pain That I'm Used To

Popieram to i to.

Ag

• gość

#54 2010-04-23 23:06

huviretki napisał:

Ag napisał:

Depeche Mode - A Pain That I'm Used To

Łoł smile Nie spodziewałam się odpowiedzi tak szybko smile Tak, to ta piosenka i serdecznie dziekuję. big_smile

xero

• gość

#55 2010-04-28 10:52

szukam piosenki z 78 odcinka ktory w niedziele 25 lecial na polsacie... tylko nie pamitam w ktorym momęcie...hmm ale napewno jakas kobieta ja spiewala... dzieki z gory;)

huviretkiona

huviretki+1407

• morderator
  • Serwis

#56 2010-04-28 14:52

xero napisał:

szukam piosenki z 78 odcinka ktory w niedziele 25 lecial na polsacie... tylko nie pamitam w ktorym momęcie...hmm ale napewno jakas kobieta ja spiewala... dzieki z gory;)

Piosenki z tego odcinka:
Miranda Lee Richards - Life Boat
Boomish - Check Out The Sound

Popieram to i to.

Elka

• gość

#57 2010-04-28 21:12

Hej. Szukam piosenki z końcówki 18 odcinka 5 sezonu (22.04. na FOX). Z góry dziękuję za pomoc.

huviretkiona

huviretki+1407

• morderator
  • Serwis

#58 2010-04-28 21:49

Elka napisał:

Hej. Szukam piosenki z końcówki 18 odcinka 5 sezonu (22.04. na FOX). Z góry dziękuję za pomoc.

Jets Overhead - Sure Sign

Popieram to i to.

lune

• gość

#59 2010-04-29 08:39

Szukam piosenki z odcinka 20 sezonu 4 ale tej która leciała na samym końcu już jak były napisy wie może ktoś co to jest ? Będę wdzięczna za pomoc smile

lune

• gość

#60 2010-05-01 16:27

lune napisał:

Szukam piosenki z odcinka 20 sezonu 4 ale tej która leciała na samym końcu już jak były napisy wie może ktoś co to jest ? Będę wdzięczna za pomoc smile

znalazłam wygląda na to że była stworzona na potrzeby serialu a szkoda.

Statystyki tematu "Kości / Bones": ocena 7 na 10, liczba ocen: 338, wyświetleń 40728
Dodaj odpowiedź

Możesz użyć także rozbudowanego edytora wiadomości

PRZYPOMINAMY!!!
W tym dziale pytamy o muzykę z seriali! Jeśli szukasz muzyki z zapowiedzi serialu, sprawdź odpowiedni dział!
Podobne tematy Nostalgia anioła / The Lovely Bones, Orange - LG Swift, Orange - Taryfa Pantera, [TVN] Przepis na życie, Mistrz kierownicy ucieka / Smokey and the Bandit, books on tape - crazy night time people, Danonki, [TVP] MŚ w RPA, [Polsat] Kości, Jakie są wasze ulubione seriale??,
Popularne słowa kluczowe: muzyka z serialu kości, kości muzyka, bones muzyka, muzyka z kości, piosenka z serialu kości, muzyka z serialu kosci, bones piosenka, czołówka serialu bones, kości muzyka z serialu, kości piosenka, muzyka z filmu bones, muzyka z filmu kości, muzyka z kosci, piosenka z kości', piosenki z kości, piosenki z serialu kości, bones - kości muzyka, bones czołówka chomikuj.pl, bones czołówka mp 3, bones moneta piosenka