UWAGA!
Minęło 1693 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Prywatne wiadomości :)

• Strona:
  • 1

cronix+2

• pomagacz
  • Miejscowość: katowice
  • Serwis

#1 2007-04-09 23:55

witam, mam propozycje smile może dało by rade zrobić coś takiego jak prywatne wiadomości na tym forum? pw jest przydatna opcja a zdaje mi sie ze tego tutaj nie ma smile nie wiem jak to wyglada od strony technicznej bo sie an tym kompletnie nie znam ale chyba nie sprawi ci to problemow jesli zrobiles takie forum i stronke big_smilebig_smilebig_smile

http://www.thoon.republika.pl/img/baner.jpg
Znajdziesz tutaj różne pomoce dla studentów które pomogą zdać sesje lub zaliczyć kolokwium!
Już dzisiaj zaloguj się na forum
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2007-04-09 23:55

Snapshoton

Snapshot+196

#2 2007-04-10 00:04

Nie widzę takiej potrzeby. Jest możliwośc wysłania e-mail:
1. Kliknij w nazwę użytkownika
2. W polu e-mail znajduje się link "Wyślij e-mail" - kliknij go
3. Pisz co chcesz i wysyłaj tongue

Dodatkowo można umieścic swój nr GG i Skype. No i pozostaje jeszcze dział Offtopic gdzie można pisac o rzeczach nie związanych z forum, no chyba że rzecz dotyczy bardzo prywatnej strony smile Tak więc nie widzę potrzeby obciążania forum. I tak ostatnio dodałem troszkę bajerków, które mam nadzieję, że umilą korzystanie z forum.

MacPhisto

MacPhisto+2

• pomagacz
  • Miejscowość: Legionowo
  • Serwis

#3 2007-10-04 17:29

Nie ma podrywania na privie hehe big_smile

// POPMART // FUCK THE PAST KISS THE FUTURE //
  • Strona:
  • 1
Statystyki tematu "Prywatne wiadomości :)": ocena 9 na 10, liczba ocen: 3, wyświetleń 1797
Dodaj odpowiedź
Minęło 1693 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Kontakt, Forum w wersji mobilnej, Nowa wersja forum, Nowe rangi VIP, Aktualizacje forum, zna ktoś tytuł tej piosenki?, Prywatne śledztwo, Zmiany w systemie plusów, Los Numeros, Co to za piosenki ?,
Popularne słowa kluczowe: