Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
Szukam piosenki ktora leci w zapowiedzi serialu 39 i Pół. Goscio spiewa tam cos takiego Anarchia.........
ja też poprosze to piosenke jest zarąbista mój e-mail to marika180@interia.pl
Ja chciałam sie dowiedziec o polska piosenke co to za zespół spiewa na poczatku filmu wsumie jest ona o warszawie
no wlasnie ktos moze wie jaki ma tytul ta piosenka co leciala na koncu 1 odcinka:>? ![]()
Bardzo bym prosil o przeslanie piosenki ktora leciala na koncu pierwszego odcinka lub przynajmniej jej tytuł moj mail to everlast3@gmail.com bede wdzieczny
To nie taki tytuł... Tytuł tej ostatniej to "Seattle" i tego jestem pewna:P Ale nigdzie nie moge tego znaleźć:/
Jak juz ktoś znajdzie niech wrzuci na jakis serwer to kazdy bedzie mogl skorzystac
Potwierdzam: Tomek Korpanty "Seattle", ale jak na razie nigdzie chyba jej nie ma. Jakby ktoś wyczaił to dajcie znać ![]()
witam wszystkich jesli ktos posiada piosenke z FILMU 39 I PÓŁ TO BARDZO PROSZE WYSŁAĆ MI NA EMAILA
ewa_1a@o2.pl wiem ze wykonawca tej piosenki jest TOMASZ KORPANY - SEATTLE ale nigdzie nie mogę jej znalesc
Elo dołączam się do prośby z piosenka Seattle wyślijcie na jednego z 3 maili:
robertandrzejewski@op.pl
robert.wladca@vp.pl
robson-11@o2.pl
oh oh ja tez nie moge znalezc. i ofc tez prosze o przeslanie jesli ktos znajdzie;p agatkapika@onet.eu z gory dzieks:D;p
Początkowa piosenka to :
Feel - Pokaż na co cię stać
A ta którą wszyscy szukają to :
Tomasz Karolak - Anarchia
Polecam serwis www.mp3.teledyski.info
a jak się nazywa piosenka w trakcie filmu jak Karolak wchodzi do syna do pokoju? wydaje mi się ze jest to BLOG 27 ale nie jestem pewien jakby ktoś znał tytuł abo miał ja to prosze o kontakt na e-mail. Z góry thx