dodaj pytanie +bez rejestracji
CHodzi mi o to jest taka jak jezdza na deskach i jest jakas amerykanska piosenka... na tym kanale extreme sports channel taka babka troche spiewa... i tam pokazane jest tez jak jezdzi ten malezyjczyk na desce... prosze o jakas podpowiedz.,.. dzieks jak cos
dokładnie ona spiewa refren, cos tam jest... your number one czy your the one, tez tego szukam, z lekką trąbką w tle
czy tak?
Ja tez chetnie poznalbym tytuł tej piosenki ??? dokladniej to jest to reklamowka z toyota challange gdzie sandro dias jezdzil na desce
heh ludzie ciezko znalesc ten kawalek juz byl temat zalozony o tą piosenke i nikt nic nie wiedzial
(((
Ludzie pomóżcie Piosenka ta leci w reklamówce słowa jakich sie tam dosłuchałem to baby i'm the one w tle slychac cos jakby saksofon
no ja jeszcze raz poszperam na youtoube :p a ta piosenka leci jeszcze na extreme tv bo juz jej dawno nie slyszalem???!!!
Chyba tego też szukam ale jedyne czego się doszukałem to to że jest to przeróbka, a dokładniej samplowano ten kawałek

, niestety nie mogę nigdzie się doszukać tego kawałka który leci na extreme, ale na bank ten był pierwowzorem, o ile tobie też o ten kawałek chodzi o który mnie:)
A ja wiem co to za piosenka chce ktos?? ![]()
Jest jeszcze jeden filmik z fajna muza do ktorej nie moge sie dokopac. Krotki flmik jak kolesie smigaja na deskach po kanale wodnym w srodku miasta, a jak ich wyrzucaja z tego miejsca to przenosza sie pod jakis wiadukt. Kawalek troche rockowy...pomocy!![]()
Przepraszam bardzo. Juz nieaktualne!
ZNALAZLEM!![]()
witam. tez szukam tej piosenki. moglbys podac tytul lub linka? z gory wielkie dzieki. pozdrawiam kuba316
siema poszukuje piossenki na kanale extreme soprts podczas tej nuty są zawody na deskorolkach, nuta metalowa. Proszę pomóżcie
więc co to za piosenka ciekawi mnie to bo też jej szukam
Mógłby ktos zapodac tytul tego kawalka bo szukam go juz od polowy roku i znalezc nie moge.. ;/
Znalazlem tylko tyle ze tytul tej nie przerobionej piosenki to : Lupe Fiasco Daydreaming. Ale tej przeróbki ktora wlasnie leci na tej reklamowce to nie moge znalezc ![]()
jaka to piosenka co ci kolesie pływaja w kanale w srodku miasta?
[ Wygenerowano w 0.157 sec, liczba zapytań do bazy danych: 8 ]