Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
MeG napisał:
Czy ktos wie jak nazywa sie piosenka kiedy gdy Chase jest na probie w tej szkole? w ok. 20 sekundzie??
Link:
to jest to:
przesluchalam wszystko i albo jestem glucha albo nigdzie nie moge znalezc piosenki gdy andie tanczy ze swoim bratem w the dragon i wciaz slychac jak spiewaja do it... prosze o pomoc!
ale to jest piosenka czy kawalek stworzony wyłącznie dla reklamy ?
z tego co zauwazylem to niema jeszcze jednego kawaleczka fajnego , jak wpadaja zeby zatanczyc ostatni taniec i ekipa 410 zaczyna swoj uklad to tej piosenki nie moge znalesc
Chciałabym się zapytać, jak nazywa się ta piosenka kiedy główny bohater tańczy przed lustrem, gdy Andi ma lekcję baletu.
Bardzo potrzebna jest mi ta piosenka. Dziękuję ![]()
ja tez jej wlasnie szukam. Piosenka przy ktorej Chase tanczy przed lustrem a w tym samym czasie Andie ma lekcje u Collinsa. I potrzebuje tez piosenki ktora leci zaraz po pojedynku Tylera i Andie tj. piosenki przy ktorej tanczy chase pod sciana. Oni wtedy go obserwuja. plx piszcie na moje gadu 7246537. z gory dzieki za pomoc
siema xD mam male pytanko jak sie nazywa piosena ktora koles puszcza z telefonu i zaczyna tanczyc do niej na schodach ?? nie moge jej nigdzie znales moze ktos mi podac ?? ![]()
![]()
podacie mi piosenki co tańcza przy nch 410 a szczegolnie te co na końcu filmy bardzo przosze z góry dzieki ![]()
Dzieńdobry
Szukam Piosenki Tej Co Leci W Bitwie The Streets Co Są Tam Tacy Klijenci Tańczący Jakby Roboty Jabbawockeez To Chyba Jest Ale Dokładnie Bym Chciał Tytuł Z Tamtą Muza....7684100 Jeśli mozna piszcie na gg
Z Góry Dzieki
MeG napisał:
Czy ktos wie jak nazywa sie piosenka kiedy gdy Chase jest na probie w tej szkole? w ok. 20 sekundzie??
Link:
jaki to jestkawałek??? bardzo mi sie podoba i nigdzie znależć tego niemoge;/
czy ktos nie wie jaka jest nazwa piosenki co oni tanczyli do "korby" czy cos takiego
ktoś4 napisał:
czy ktoś nie wie jaka jest nazwa piosenki co oni tanczyli do "korby" czy cos takiego
hmmmm chętnie bym pomógł heh ale nie wiem o co ci chodzi
jeśli mógłbyś lepiej wytłumaczyć o co ci chodzi z ta "korbą" na pewno udało by się tobie pomóc ![]()
mam mały problem czy ktoś wie jaki telefon miała główna bohaterka ta Andy?? proszę o szybką odpowiedz
hey!!!
kocham step up 2!!! ale ok... przejdźmy do rzeczy... widzę, że jesteście bardzo pomocni, więc mam prośbę... szukam piosenki- tej co główni bohaterowie tańczą w deszczu. z góry dzięx.
PS1: jeśli możecie to dodajcie mi tu link, bo chciałabym już od razu to zapisać na moim komputerku.
PS2: pozdro dla wszystkich fanów step up 2 !!!!
![]()
heyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podacie mi link do tej muzy?
Timbaland - The Way I Are
plisik....
Ziggisa prosssi...
plisik...
Z GÓRY DZIĘX...
na tej stronie są wszystkie utwory z filmu Step Up 2. The Streets
wielki636lud napisał:
Hej:D Chcialabym poznac tytuly i autorow piosenek wystepujacych w glownym tancu 'step up 2' a szczegulnie ta jak Andie tanczy w parze z Chasem. Prosze:)
Tutaj masz spis wszystkich piosenek z tego filmu. Napewno znajdziesz to co chcesz. ![]()
01. FloRida feat. T-Pain - Low
02. Missy Elliott - Shake Your Pom Pom
03. Cherish feat. Yung Joc - Killa
04. Plies feat. Akon - Hypnotized
05. Cassie - Is It You
06. Trey Songz feat. Plies - Can't Help But Wait(Remix)
07. T-Pain feat. Teddy Verseti - Church
08. Missy Elliott - Ching-A-Ling
09. Enrique Iglesias - Push
10. Cupid feat. B.o.B - 3-6-9
11. Bayje - Impossible
12. Sophia Fresh feat. Jay Lyriq - Lives In Da Club
13. Scarface feat. Trey Songz - Girl You Know
14. KC - Say Cheese
15. Brit & Alex - Let It Go
16. Montana Tucker, Sikora and Denial - Ain't No Stressin
mam pytanie te parę sekund co jest co jest na drugiej stronie to let's go to kto w końcu wykonuje i jaki jest tytuł lub link do tego z góry dziekuje
czy wie któs jaki ma tytuł tA piosenka gdy chase oprowadza i tworzy razem z andy nową ekipę na konkurs "the streets",prosze o szybką odpowieć