dodaj pytanie +bez rejestracji
Był taki film na TVN "Pan i pani Smith" był zabójczy, ale bardziej mnie ciekawi jaka muzyka gra w tle, chetnie bym ją ściągnęła.
Tu jest sundtrack do tego filmu: http://www.filmweb.pl/Soundtracks?id=108931 mógłby ktoś przesłać mi na maila pełną werdje tych piosenek? byłabym bardzo wdzieczna
doriska8@interia.pl
Tam były sporo tych piosenek. Która dokładnie?
Mi chodzi o te dwie na poczatku piosenki czyli jak tanczyli razem na pierwszym spotkaniu a pozniej jak w wesolym miasteczku byli cos takiego America aea ...uu ....cos takiego ![]()
![]()
moze ktos wie jak mozna zdobyc piosenki z filmu ''pan i pani smith''? blagam o odpowiedz;)
Kamapka napisał:
Mi chodzi o te dwie na poczatku piosenki czyli jak tanczyli razem na pierwszym spotkaniu a pozniej jak w wesolym miasteczku byli cos takiego America aea ...uu ....cos takiego
super jest ten film co nie
To jak tańczyli pierwszy raz na spotkaniu to: "Mondo Bongo"- Joe Strummer And The Mescaleros
wie ktoś jak nazywa się piosenka, która leci w windzie w finałowej scenie? kiedy oni walczą w sklepie, wchodzą do windy i tam taka przyjemna muzyka leci ;d
tu sobie mozna sprawdzić "co jest grane" w filmie http://muzyka.onet.pl/10172,50567,plyty.html
Film był wczoraj na tvn:)
oto soundtrack
01. THE J. GEILS BAND - Love stinks
02. POISON - Nothin' but a good time
03. SOFT CELL - Tainted love
04. ALANA D - Baby, baby
05. CHARLES WRIGHT & THE WATTS 103RD STREET
RHYTHM BAND - Express yourself (Mocean Worker remix)
06. JOE STRUMMER & THE MESCALEROS - Mondo bongo
07. MAGNET feat. GEMMA HAYES - Lay lady lay
08. NOUVELLE VAGUE - I'll met with you
09. 8MM - Nobody does it better
10. PINK MARTINI - Let's never stop falling in love
11. JOHN POWELL - Assassin's tango
12. VOODOO GLOW SKULLS - Used to love her (but I had to kill her)
13. STINE J. - You are my sunshine
14. RIGHTEOUS BROTHERS - You've lost that lovin' feelin'
15. AIR SUPPLY - Making love out of nothing at all
16. ATREYU - You give love a bad name
17. CAPTAIN & TENNILLE - Love will keep us together
Bloodwayne zaszczycił nas jak zwykle calutki soundtrackiem ^^
To jest chyba twój znak rozpoznawczy cio? ![]()
Możesz mnie Oliwko nazwać masterem soundtracków" ![]()
Łatwo je wyszukać tylko trzeba umieć:P ale nie podaje mojej tajemniczej receptury:P
Znaleźć cały soundtrack i nim tu rzucić to żadna sztuka.
Gorzej z jednym szukanym utworem. :]
Nie kozacz:P
taa szczególnie jak Ci podadzą coś takiego
Piosenka jest wolna i żywa,energiczna i nostalgiczna..W refrenie występuję bam bam bęc bęc trututu barabum bum bum
Wykonuję ją kobieta leciała ostatnio w radiu..proszę o pomoc..
Wtedy można traktować to jako wyzwanie i podać 21000000000000000000000000000000000000 odpowiedzi i modlić się że trafisz:) to jest sztuka:)
Nie kozaczę. Zawalenie kogoś całym soundtrackiem to pójście po linii najmniejszego oporu i lenistwo jednocześnie: "Masz tu całą ścieżkę (nie powiem ci, gdzie znalazłem, bo to tylko ja umiem) i sobie teraz dalej szukaj".
Fakt, że wiele osób nie opisuje dokładnie, o co im chodzi, ale czy to znaczy, że za każdym razem trzeba im podawać cały soundtrack? Bez przesady.
Zwłaszcza, że dwa posty przed Tobą ktoś podał już linka do soundtracku.
Ostatnio edytowany przez huviretki (2009-03-28 14:25)
A ja daje na gotowe żeby się trudzić nie musieli otwierając go
Mógłbym słuchać cały soundtrack i potem pisać o jaką piosenkę chodzi ale po co mi to..Ja potrzebuję piosenki czy oni?
Niech przesłuchają raptem 13 piosenek..czasem zdarza się więcej ale to nie w mojej mocy słuchać całego soundtracku..
ptaszek i uciszamy się:P
Jest jescze soundtrack z tego filmu ale to jest samego JOHNA POWELLA
Kamapka napisał:
Mi chodzi o te dwie na poczatku piosenki czyli jak tanczyli razem na pierwszym spotkaniu a pozniej jak w wesolym miasteczku byli cos takiego America aea ...uu ....cos takiego
Ta druga piosenka leci "aaa, America, aera.." , w czasie kiedy sa na wesołym miasteczku
Na tym filmie jest to 6:05 minuta

. Zna ktoś tytuł ? Strasznie mi na tym zależy.
[ Wygenerowano w 0.065 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]