Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
witam. wiecie może kto i jaki jest tytuł utworu promującego film "nie kłam kochanie"? będę wdzięczna za podpowiedź. pozdrawiam
Ewelina Flinta & Łukasz Zagrobelny - Nie kłam że kochasz mnie
http://rapidshare.com/files/100840391/E … z_mnie.mp3
Ewelina Flinta i Łukasz Zagrobelny "Nie kłam że kochasz mnie"- to jest piosenka promująca ten film ![]()
A wie może ktoś jaki jest tytuł piosenki leci w tle gdy Anie ucieka z Krakowa (jest w pociągu) Z góry dzięki Pozdrawiam...
A mam pytanie-co to a piosenka,kiedy Ania wychodzi ze śniadania i idzie się przejść sama po Krakowie,dokladnie po rynku? Bo na soundtracku jej nie ma:(A to chyba jakaś piosenka Zagroblenego.Ale mogę się mylić. Bardzo proszę o odpowiedź.
a ja mam pytanko o piosenke która Marcin spiewa Ani jak jada do Krakowa wyleciała mi całkowicie z głowy i nie moge sobie przypomnieć z góry dzięki
a ta co leci na smym pczątku...jest to 1 muzyka(piosenka jak wiecie dajcie znac jakas po angielsku...
Lista utworów:
1. Ewelina Flinta/ Ł. Zagrobelny - Nie Kłam Że Kochasz Mnie
2. Mika - Rekax, Take It Easy
3. Amy Winehouse - Rehab
4. Timbaland - Apologize
5. Colbie Caillat - Bubbly
6. Ayo - Down On My Knees
7. Corinne Bailey Rea - Puy Your Records On
8. Christina Aquilera - Beautiful
9. Smolik - Cye
10. Macy Gray - I Try
11. Silver Rocket - Eyes Without You
12. Norah Jones - Don
13. Alicia Keys - Fallin
14. Blue Café - My Road
15. Ania Dąbrowska - Trudno Mi Sie Przyznać
16. Karolina Kozak- Kłam Proszę Kłam
ok okej ale własnie w tym spisie nie ma tej piosenki jak jadą samochodem oplem Tigrą to była jakaś polska piosenka jak dobrze pamietam
czy ktoś wie czyja jaką arię operową włączył pilotem marcin, tuląc jednocześnie Anię?
Madziaraaa napisał:
Ewelina Flinta & Łukasz Zagrobelny - Nie kłam że kochasz mnie
http://rapidshare.com/files/100840391/E … z_mnie.mp3
Tak nie wolno ![]()
hmm... a moze zna ktoś też muzykę z tego filmu i taam idzie `wherever you go` . potem coś z always ... prosze podanie . [!]
mamoń napisał:
czy ktoś wie czyja jaką arię operową włączył pilotem marcin, tuląc jednocześnie Anię?
też mnie to bardzo interesuje - może ktoś zna ten utwór? w soundtracku nie ma nawet wzmianki