Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
Bearshare -> the BEST ![]()
luqi1617 napisał:
iktorn ale co to ma do tematu??
przeciez jej o to nie chodzi ps. zrzute tez polecam
ale można wspomnieć... i się skapnij luqi, że Ty też to polecasz. Jeżeli przypadkowo się natrafi na jakiś utwór na wrzucie to można go od razu zrzucic...
Ostatnio edytowany przez Dj Iktorn (2008-05-29 20:43:31)
maniusia napisał:
oj dziekuje dziekuje chlopaczki wsszystko sie przyda:P
wyczuwam lekkie nabijanie sie czy tylko mi sie zdaje ?? ![]()
hej Iktorn
spoko-zajebiaszczy avatar ![]()
Ostatnio edytowany przez luqi1617 (2008-05-30 15:24:59)
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.Offline
stirith napisał:
Bearshare -> the BEST
Widzę ze za dużo informatyków tu nie macie ... nie polecam ci żadnego programu P2P ale jak już musisz mieć to zobacz aresa http://www.7net.pl/program,12,Ares.html ale nie bearshare (bezpieczeństwo) ewentualnie torrenty... ja oficialne używam do sciagania stron
polecam www.namp3.net
Pozdrawiam Sean
Ostatnio edytowany przez sean (2008-06-01 18:49:02)
sean napisał:
stirith napisał:
Bearshare -> the BEST
Widzę ze za dużo informatyków tu nie macie ... nie polecam ci żadnego programu P2P ale jak już musisz mieć to zobacz aresa http://www.7net.pl/program,12,Ares.html ale nie bearshare (bezpieczeństwo) ewentualnie torrenty... ja oficialne używam do sciagania stron
polecam www.namp3.net
Pozdrawiam Sean
Hciałam właśnie zaproponować podobną
www.mp3oogle.pl
a te stronki są darmowe?? ![]()
Co do tematu to mozna jeszcze ściągać piosenki wykorzystując biedne Google ![]()
Wystarczy w Google wpisać: -inurl:(html|htm|php) intitle:"index of mp3" + "tutaj wpisujemy artyste wykonującego daną piosenke" mozna jeszcze dodawać rok czyli np chce znalezc Europe - Final countdown wpisuje inurl:(html|htm|php) intitle:"index of mp3" + "Europe"
proste
no to ja mam sposo na sciaganie z wrzuty:P no mam aresa i narazie nie narzekam:P a wlasnie mam pytanie..znacie jakies fajne komedie romantyczne ale nie takie co lecialy juz w tv;P zeby faajne sloodkie byly ![]()
![]()
hehe wiem
ale dla mnie proste
Komedie romantyczne hmm
moze: Wpadka?? albo Hottie and the Nottie komedia romantyczna z tego roku jeszcze w polsce nie bylo premiery
fajna polecam
drobne streszczenie: laska wychodzi za mąż za facia, ale ma jeden warunek. Ma on (ten narzeczony) znalezc faceta dla malo atrakcyjnej najlepszej jej przyjacioly (hehe zarabiscie ja zrobili)
i sorki tak za styl i wogole ale pisze na szybko
no wiesz z filami to już inna gadka ... znajac życie masz 20 % szans że uda ci się sciągnac akurat ten film który chcesz
ogolnie pamiętajmy o zasadzie 24 h żeby nie było że piratctwo
... polecam ci utorrent lub jak masz zmienne ip sciągaj z RS.com
dobre forum mogę podac ci na pw jak chcesz :p
sean napisał:
no wiesz z filami to już inna gadka ... znajac życie masz 20 % szans że uda ci się sciągnac akurat ten film który chcesz
co ty pierniczysz
w niektórych programkach p2p masz podglad pod to co sciagasz wiec wiesz co sciagasz
po drugie jak ktos ma dobra predkosc to moze sobie po prostu z rapidshare sciagac
ps. torrenty tez są dobre iks de pozdr
Ostatnio edytowany przez luqi1617 (2008-06-10 15:23:59)
że niby w których ? jeszcze się nigdy z takimi nie spotkałem
w bearshare mogłem podejrzec dopiero po ściągnięciu 90 % pliku
torreny <--- tak jak masz dobrze skonfigurowany program
jeżeli chodzi o prędkości ... ja mam neo więc wale z rs.com i nie narzekam
pozdrawiam