UWAGA!
Minęło 416 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Seks w wielkim mieście / Sex and the City

• +2
  • użytkownik

#1 2008-04-23 14:36

szukam piosenki z tego filmu. Gdy byłam w kinie na innym filmie , leciała reklama tego filmu i tam wlaśnie była ta piosenka której szukam. Coś w stylu broadway'u . Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2008-04-23 14:36

Topciia

• +2
  • użytkownik

#2 2008-04-23 14:41

Oto link z  zwiastunem z tego filmu. Piosenka której szukam leci w tle/

Ostatnio edytowany przez Topciia (2008-04-23 14:43)

pattatino

• gość

#3 2008-05-30 21:16

Fever - Peggy Lee

maciejka

maciejka+1

• nowy

#4 2008-06-08 12:51

Też tego szukałam smile

Avi

• gość

#5 2008-09-07 11:01

Fergie - Labels Or Love wink)

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

pyza

• gość

#6 2008-12-27 01:49

cześć
szukam piosenki była dziś w odcinku  na  Comedy Central taka wolna płytę zostawił big dla  Carrie

pyza

• gość

#7 2008-12-27 02:17

stara wolna piosenka

katiiiaa

• gość

#8 2009-05-06 15:24

witam wszystkich,
poszukuje utworu z ostatniego odcinka sezon III. Chodzi mi o tą muzykę, która była w tle na pokazie mody podczas występu Carrie. Jeśli ktoś wiem jaki to utwór bardzo proszę o napisane. Dzięki

Sylviaa

• gość

#9 2009-05-12 13:48

Jak nazywa się melodia, która leci na początku każdego odcinka jako wstęp ;> ?? smile

madzia2330

• gość

#10 2009-05-19 14:34

hej, melodia grana na początku każdego odcinka seksu w wielkim mieście to Groove Armada melodię znajdziesz na You
Tubie 

szoookolada

• gość

#11 2009-11-20 15:57

cześć, szukam piosenki z 13 odcinka serii 4, tej, do której Samantha tańczy ze swoim szefem.

huviretkiona

huviretki+1410

• morderator
  • Miejscowość: Suomi
  • Serwis

#12 2009-11-20 16:44

szoookolada napisał:

cześć, szukam piosenki z 13 odcinka serii 4, tej, do której Samantha tańczy ze swoim szefem.

Sade - By Your Side

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.

deeply_

deeply_

• nowy

#13 2009-11-26 18:41

pyza napisał:

cześć
szukam piosenki była dziś w odcinku  na  Comedy Central taka wolna płytę zostawił big dla  Carrie

Hmm... Jeśli to była ta płyta winylowa, to z pewnością szukasz piosenki "Moon River" - Andy Williams. Osobiście za nią przepadam wink.
I ja mam pytanie... Czy wie ktoś może jaka piosenka leci w filmie "Seks w wielkim mieście" podczas sylwestra. Miranda jest sama w domu i Carrie do niej jedzie. Taka wolna i nastrojowa piosenka. Bardzo proszę o pomoc!  :*

hey DJ wont u play that song 4 mee?  x3

huviretkiona

huviretki+1410

• morderator
  • Serwis

#14 2009-11-26 19:21

deeply_ napisał:

pyza napisał:

cześć

Hmm... Jeśli to była ta płyta winylowa, to z pewnością szukasz piosenki "Moon River" - Andy Williams. Osobiście za nią przepadam wink.
I ja mam pytanie... Czy wie ktoś może jaka piosenka leci w filmie "Seks w wielkim mieście" podczas sylwestra. Miranda jest sama w domu i Carrie do niej jedzie. Taka wolna i nastrojowa piosenka. Bardzo proszę o pomoc!  :*

Mairi Campbell & Dave Francis - Auld Lang Syne

Żebranie o plusy w stopce to żenada. wink Kulturalni userzy po prostu je dają. :]
Popieram to i to.

panna agnes

• gość

#15 2009-12-03 01:24

Hej. Wszedzie szukam w necie jaka piosenka leci na koniec odcinka 12 w 2 serii. proszę napiszcie. dzieki

huviretkiona

huviretki+1410

• morderator
  • Serwis

#16 2009-12-03 11:39

panna agnes napisał:

Hej. Wszedzie szukam w necie jaka piosenka leci na koniec odcinka 12 w 2 serii. proszę napiszcie. dzieki

Gunnar Madsen - Anna

Popieram to i to.

panna agnes

• gość

#17 2009-12-03 13:47

Bardzo, bardzo dziekuję.
Szukałam wczoraj do 3 w nocy, nawet na angielskiej wikipedii i nie znalazlam.
Chyba Pani też bardzo lubi ten serial,
że zna wszystkie nazwy melodii i piosenek smile
Pozdrawiam gorąco
Super ta fota I WANT IT TO BE FRIDAY. To już jutro.
Nie wiem jak dać plusa, chyba trzeba być zalogowanym?

huviretkiona

huviretki+1410

• morderator
  • Serwis

#18 2009-12-03 14:14

panna agnes napisał:

Bardzo, bardzo dziekuję.
Szukałam wczoraj do 3 w nocy, nawet na angielskiej wikipedii i nie znalazlam.
Chyba Pani też bardzo lubi ten serial,
że zna wszystkie nazwy melodii i piosenek smile
Pozdrawiam gorąco
Super ta fota I WANT IT TO BE FRIDAY. To już jutro.
Nie wiem jak dać plusa, chyba trzeba być zalogowanym?

Kilka lat temu oglądałam ten serial, ale jakoś nie zwracałam uwagi na muzykę. hmm
Ale znalazłam dobrą stronkę, na której jest sporo informacji o piosenkach z serialu:
http://www.episodeworld.com/show/Sex_And_The_City - wystarczy wybrać sezon i kliknąć w Music Guide. Od sezonu 3. są piosenki ze wszystkich odcinków, w sezonach 1. i 2. sporo brakuje, ale i tak nie jest źle. wink
Avatar wybrałam właśnie przez ten napis o piątku, na szczęście na zdjęciu to nie ja. big_smile

Popieram to i to.

deeply_

deeply_

• nowy

#19 2009-12-03 15:46

huviretki napisał:

deeply_ napisał:

pyza napisał:

cześć

Mairi Campbell & Dave Francis - Auld Lang Syne

Ach! Dziękuję z całego serca :** Jestem zakochana w tej piosence, naprawdę serdecznie dziękuję smile Tak, tak, a piątek już jutro ^^. Pozdrowienia!

hey DJ wont u play that song 4 mee?  x3

huviretkiona

huviretki+1410

• morderator
  • Serwis

#20 2009-12-03 15:53

deeply_ napisał:

Ach! Dziękuję z całego serca :** Jestem zakochana w tej piosence, naprawdę serdecznie dziękuję smile Tak, tak, a piątek już jutro ^^. Pozdrowienia!

Noo, piękna jest! smile

Popieram to i to.
Statystyki tematu "Seks w wielkim mieście / Sex and the City": ocena 9 na 10, liczba ocen: 42, wyświetleń 15294
Dodaj odpowiedź
Minęło 416 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy [TVN]Seks w wielkim mieście, Programy do ściągania piosenek, Seks w wielkim mieście / Sex and the City, Seks w wielkim mieście - zwiastun, Sex w wielkim mieście, Jakie są wasze ulubione seriale??, TLC - stacja Discovery, Hotel 52, Co to za piosenka?, [Canal Plus] Miłość w wielkim mieście,
Popularne słowa kluczowe: seks w wielkim mieście muzyka, sex and the city melodia, sex w wielkim mieście muzyka, piosenka z seksu w wielkim mieście, piosenka z sex and the city, seks w wielkim miescie muzyka, seks w wielkim mieście serial muzyka, seks w wielkim mieście soundtrack, filmy i pioseni o seksie, melodia z sexu w wielkim miescie, melodia z sexu w wielkim miescie serial początek, motyw z seks in the city, muzyka do filmu seks w wielkim mieście, muzyka do filmu sex w wielkim mieście, muzyka do serialu seks w wielkim mieście, muzyka do serialu sex w wielkim miescie sezon 4 wolna piosenka, muzyka seks w wielkim mieście, muzyka seks w wielkim mieście season 6 episode 6, muzyka sex and the city, muzyka z filmu seks w wielkim mieście