Minęło 416 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)
♫ Seks w wielkim mieście / Sex and the City
#1 2008-04-23 14:36
szukam piosenki z tego filmu. Gdy byłam w kinie na innym filmie , leciała reklama tego filmu i tam wlaśnie była ta piosenka której szukam. Coś w stylu broadway'u . Proszę o pomoc. Pozdrawiam
Muzyka z reklam
i piosenki też
#2 2008-04-23 14:41
Oto link z zwiastunem z tego filmu. Piosenka której szukam leci w tle/

Ostatnio edytowany przez Topciia (2008-04-23 14:43)
#4 2008-06-08 12:51
Też tego szukałam ![]()
pyza
- gość
#6 2008-12-27 01:49
cześć
szukam piosenki była dziś w odcinku na Comedy Central taka wolna płytę zostawił big dla Carrie
katiiiaa
- gość
#8 2009-05-06 15:24
witam wszystkich,
poszukuje utworu z ostatniego odcinka sezon III. Chodzi mi o tą muzykę, która była w tle na pokazie mody podczas występu Carrie. Jeśli ktoś wiem jaki to utwór bardzo proszę o napisane. Dzięki
Sylviaa
- gość
#9 2009-05-12 13:48
Jak nazywa się melodia, która leci na początku każdego odcinka jako wstęp ;> ?? ![]()
madzia2330
- gość
#10 2009-05-19 14:34
hej, melodia grana na początku każdego odcinka seksu w wielkim mieście to Groove Armada melodię znajdziesz na You
Tubie

szoookolada
- gość
#11 2009-11-20 15:57
cześć, szukam piosenki z 13 odcinka serii 4, tej, do której Samantha tańczy ze swoim szefem.
#12 2009-11-20 16:44
szoookolada napisał:
cześć, szukam piosenki z 13 odcinka serii 4, tej, do której Samantha tańczy ze swoim szefem.
Sade - By Your Side
Żebranie o plusy w stopce to żenada.
Popieram to i to.
Dlaczego nikt tego nie czyta?
Jeśli nie działają linki do moich plików na wrzucie, proszę o kontakt na maila.
#13 2009-11-26 18:41
pyza napisał:
cześć
szukam piosenki była dziś w odcinku na Comedy Central taka wolna płytę zostawił big dla Carrie
Hmm... Jeśli to była ta płyta winylowa, to z pewnością szukasz piosenki "Moon River" - Andy Williams. Osobiście za nią przepadam
.
I ja mam pytanie... Czy wie ktoś może jaka piosenka leci w filmie "Seks w wielkim mieście" podczas sylwestra. Miranda jest sama w domu i Carrie do niej jedzie. Taka wolna i nastrojowa piosenka. Bardzo proszę o pomoc! :*
hey DJ wont u play that song 4 mee? x3
#14 2009-11-26 19:21
deeply_ napisał:
pyza napisał:
cześć
szukam piosenki była dziś w odcinku na Comedy Central taka wolna płytę zostawił big dla CarrieHmm... Jeśli to była ta płyta winylowa, to z pewnością szukasz piosenki "Moon River" - Andy Williams. Osobiście za nią przepadam
.
I ja mam pytanie... Czy wie ktoś może jaka piosenka leci w filmie "Seks w wielkim mieście" podczas sylwestra. Miranda jest sama w domu i Carrie do niej jedzie. Taka wolna i nastrojowa piosenka. Bardzo proszę o pomoc! :*
Mairi Campbell & Dave Francis - Auld Lang Syne
Popieram to i to.
panna agnes
- gość
#15 2009-12-03 01:24
Hej. Wszedzie szukam w necie jaka piosenka leci na koniec odcinka 12 w 2 serii. proszę napiszcie. dzieki
#16 2009-12-03 11:39
panna agnes napisał:
Hej. Wszedzie szukam w necie jaka piosenka leci na koniec odcinka 12 w 2 serii. proszę napiszcie. dzieki
Gunnar Madsen - Anna
Popieram to i to.
panna agnes
- gość
#17 2009-12-03 13:47
Bardzo, bardzo dziekuję.
Szukałam wczoraj do 3 w nocy, nawet na angielskiej wikipedii i nie znalazlam.
Chyba Pani też bardzo lubi ten serial,
że zna wszystkie nazwy melodii i piosenek ![]()
Pozdrawiam gorąco
Super ta fota I WANT IT TO BE FRIDAY. To już jutro.
Nie wiem jak dać plusa, chyba trzeba być zalogowanym?
#18 2009-12-03 14:14
panna agnes napisał:
Bardzo, bardzo dziekuję.
Szukałam wczoraj do 3 w nocy, nawet na angielskiej wikipedii i nie znalazlam.
Chyba Pani też bardzo lubi ten serial,
że zna wszystkie nazwy melodii i piosenek
Pozdrawiam gorąco
Super ta fota I WANT IT TO BE FRIDAY. To już jutro.
Nie wiem jak dać plusa, chyba trzeba być zalogowanym?
Kilka lat temu oglądałam ten serial, ale jakoś nie zwracałam uwagi na muzykę. ![]()
Ale znalazłam dobrą stronkę, na której jest sporo informacji o piosenkach z serialu:
http://www.episodeworld.com/show/Sex_And_The_City - wystarczy wybrać sezon i kliknąć w Music Guide. Od sezonu 3. są piosenki ze wszystkich odcinków, w sezonach 1. i 2. sporo brakuje, ale i tak nie jest źle. ![]()
Avatar wybrałam właśnie przez ten napis o piątku, na szczęście na zdjęciu to nie ja. ![]()
Popieram to i to.
#19 2009-12-03 15:46
huviretki napisał:
deeply_ napisał:
pyza napisał:
cześć
szukam piosenki była dziś w odcinku na Comedy Central taka wolna płytę zostawił big dla CarrieHmm... Jeśli to była ta płyta winylowa, to z pewnością szukasz piosenki "Moon River" - Andy Williams. Osobiście za nią przepadam
.
I ja mam pytanie... Czy wie ktoś może jaka piosenka leci w filmie "Seks w wielkim mieście" podczas sylwestra. Miranda jest sama w domu i Carrie do niej jedzie. Taka wolna i nastrojowa piosenka. Bardzo proszę o pomoc! :*Mairi Campbell & Dave Francis - Auld Lang Syne
Ach! Dziękuję z całego serca :** Jestem zakochana w tej piosence, naprawdę serdecznie dziękuję
Tak, tak, a piątek już jutro ^^. Pozdrowienia!
hey DJ wont u play that song 4 mee? x3
#20 2009-12-03 15:53
deeply_ napisał:
Ach! Dziękuję z całego serca :** Jestem zakochana w tej piosence, naprawdę serdecznie dziękuję
Tak, tak, a piątek już jutro ^^. Pozdrowienia!
Noo, piękna jest! ![]()
Popieram to i to.
- muzykazreklam.pl
- muzyka z filmów
- Seks w wielkim mieście / Sex and the City
[ Wygenerowano w 0.094 sec, liczba zapytań do bazy danych: 10 ]
Partnerzy: Reklamy telewizyjne, Disco Polo, Cięcie layoutów