dodaj pytanie +bez rejestracji
Zna ktoś może tytuł piosenki z początku wszystkich CSI?Bo ja nie mogę znaleść...![]()
CSI Miami - THE WHO - Won't get fooled again
CSI NY - THE WHO - Baba O'Riley (Teenage wasteland)
Jeszcze CSI:Las Vegas
i tu także (bardzo oryginalnie btw;) The Who "Who are you"
A może ktos wie jaki jest tutuł tej piosenki która zawsze leci pod koniec CSI: Miami.
Taka spokojna melodyjka leci,a póxniej ktos sie tak 'drze' xD Pliiiiiis niech ktoś odpowie... Błagam...
ta pod koniec jest zajefajna
PROSZE DAJCIE TYTÓŁ
To jest ta sama co na początku tylko, że inny kawałek...
tutaj mam tę krótką wersją
co jest dawana na poczatku i końcu Miami
mam też długą wersję
piosenka ma prawie 9 minut O.o
http://chomikuj.pl/Billuch/Dokumenty/fimowe*2cserialowe
O ile się nie mylę to ta krótka wersja
to zlepki tej długiej ![]()
Ostatnio edytowany przez Mania (2008-05-21 00:15)
dzisiejszy odc.fajna piosenka jak ten many grubszy obmywał i oczyszczał te ciało..a i many był pokazany jak byl w samochodzie i szukał dowodów..
oglądał ktoś? fajna nutka xDDDDDD
Hej!
Czy ktoś wie jak się nazywa piosenka która leci pod koniec CSI:NY All Access sez.2???? ![]()
dzięki
może Samson - Regina Spektor?
HA HA!!!!!!!Dziękuje,Dziękuje,Dziękuje,Dziękuje,Dziękuje,Dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ha!!!!!!!!!!!!
Hello, ja zaś szukam tytułu piosenki, której krótki fragment leciał w odcinku CSI: Miami Down to the Wire 6x20 bodajże, tuż po rozmowie Erica i Calleigh w szatni. Muzyka była jakby z Matrixa, chociaż głowy nie dam. Taka szybka, z tego co się orientuję użyta także w intro Jazdy Figurowej na TV4.
Byłabym nieziemsko wdzięczna! =*
Nevada
może The Funeral - Band of Horses?
Niestety, to nie to. :< Ale dzięki.
Nevada
wczoraj pod koniec miami leciala fajna piosenka ktos wie co to byla za piosenka\?
efharisto napisał:
wczoraj pod koniec miami leciala fajna piosenka ktos wie co to byla za piosenka\?
Unkle Bob - "One by one"
![]()
Ostatnio edytowany przez Spika (2008-12-01 15:28)
wie któś jaki tytuł ma piosenka z dzisiejszego odcinka CSI: NY (12-02-2009) chodzi mi o tą nutę gdy Detektyw Lindsay Monroe "ogląda" i "bada" ponownie gumę do żucia podejżanej o morderstwo "Królowej Lodu", młodej kelnerki
z góry dzięki ;]
hej a wie ktos moze co to za piosenka z CSI:NY 3 odc. 51, kiedy ten mlody murzyn(nie kojarze za bardzo imion bo rzadko to ogladam;p) badal cialo dziewczyny z odcieta glowa?
pomozcie, bo ja nie moge tego znalezc...
pozdrawiam:)
pilnie szukam piosenki takiej techno z graniem na skrzypcach niedawno chyba w tym tygoniu lecialo w csi ny odcinek byl o takich dyskotekach w metrze i samolocie i tam podczas tej dyskoteki w metrze leciala taka zejefana piosenka pomocy
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku - serial kryminalny odc. 54 USA 2004
to chyba z tego odcinka
[ Wygenerowano w 0.293 sec, liczba zapytań do bazy danych: 8 ]