Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali... Forum jest częścią portalu rypka.pl
Wczoraj leciał taki film "Wredne dziewczyny". Tam w tle leciała taka muzyczka "I wanna get you, get you, get you..." Wiecie jak się nazywa ta piosenka?
a wie ktos jak sie nazywala ta piosenka na koncu filmu?
jak glowna bohaterka opowiadala jak sie potoczyly dalsze losy.
ooo też tego szukałem
) Super film ale tą nutkę już wcześniej znałem, ale zapomniałem jak się nazywala... pzdr dla wszystkich którzy glądali ten film
Końcówka najlepsza xD..
The Donnas - "Dancing With Myself"
Pink - "God Is A DJ"
Kelis - "Milkshake"
All Too Much - "Sorry (Don't Ask Me)"
Samantha Ronson - "Built This Way"
Boomkat - "Rip Her To Shreds"
Katy Rose - "Overdrive"
Blondie - "One Way Or Another"
Peaches - "Operate"
Anjali Bhatia - "Misty Canyon"
Gina Rene & Gabriel Rose - "Mean Gurl"
Nikki Cleary - "Hated"
Pierre Henry - "Psyche Rock (Fatboy Slim Malpaso Mix)"
Rajiv Surenda - "The Mathlete Rap"
<< to są wszystkie tytuły piosenek które leciały w filmie "Wredne dziewczyny"
Samantha Ronson - "Built This Way" < ta piosenka jest najlepsza...( chyba )
hej słuchajcie a kto z was wie jak sie nazywała piosenka jak Lindsey robiła impre u siebie w domu to w tle leciał taki hip hop...kto wie??
pomocy.!!
Ostatnio edytowany przez Snapshot (2009-02-07 13:33:18)
a wie ktoś jak się nazywała ta piosenka zo leciała jak dziewczyny przyjechały do Reginy domu . (sis Reginy do tej nutki tańczyła przed telewizorem)
Wszystkich was proszę jak nazywa sie piosenka ktora slychac na koncu na balu i u lidsnay na bibce w domu w trakcie rozmowy z chlopakiem w swoim pokoju blagam odpiszcie jak najszybciej z gory dziekuje:D
elo
jak sie nazywał przed ostatni utwór z filmu wredne dziewczyny
ta nutka tak trochę jest puszczona a potem jest ta ostatnia jakiś rock czy cośś... Jest to na samym końcu filmu ^^ xD
proszę was jak znacie to dajcie cynka
)
Nana napisał:
Wszystkich was proszę jak nazywa sie piosenka ktora slychac na koncu na balu i u lidsnay na bibce w domu w trakcie rozmowy z chlopakiem w swoim pokoju blagam odpiszcie jak najszybciej z gory dziekuje:D
Samantha Ronson - "Built This Way"
Hej
Jak się nazywała ta piosenka kiedy wszystkie dziewczyny przepraszały, to leciało jakos tak " je jee jee .." Proszę powiedzcie mi ! ![]()