dodaj pytanie +bez rejestracji
Czy ktoś wie jaki jest tytuł piosenki z czarodziejek???
Nie wysyłaj maila, tylko wrzuć utworek na http://rapidshare.com i wstaw link do ściągnięcia na forum.
wedle życzenia.... http://rapidshare.com/files/30554766/Charmed.mp3.html
a mozecie poprostu napisac tytul bo za piernona nie moge tu nic sciagnac ze stronki
PROSZE!!!!
Mógłby ktoś napisać jak to ściągnąć albo dać tytuł
Piosenka z czołówki to How soon is now - Love split Love. Mam nadzieję że o to ci chodziło
możecie mi pomóc szukam piosenki z serialu czarodziejki z odcinka w którym umiera Andy Trudoe i jest ona puszczona na jego pogrzebie
zna ktos moze tytuł piosenki która leciała kiedy Leo postanowił ze nie bedzie duchem swiatłosci czarodziejek, a zaraz potem przychodzi Dan ze sniadaniem, to leciało zaraz na koncu tego odcinka? z gory dzieki:*
Piosenka z czołówki czarodziejek to "Alyssa Milano - Charmed theme song" można ją znaleźć m.in. na bear share.... lub poprostu "Charmed" też na bear share... mam nadzieje że pomogłam
"możecie mi pomóc szukam piosenki z serialu czarodziejki z odcinka w którym umiera Andy Trudoe i jest ona puszczona na jego pogrzebie"
Prosze pomozcie:) bede dozgonnie wdzieczny. Jesli to mozliwe prosze o wyslanie to na mojego maila Xempre@interia.eu lub na nr gadu : 6528259. Lub poprostu przeslanie na gadu linka. z gory dziekuje
wie ktoś moze jaki tytuł ma piosenka z 27 odcinka gdzie jedna z siostr staje sie facetem ta piosenka jest na samym koncu ;] bede b.wdzieczna
"możecie mi pomóc szukam piosenki z serialu czarodziejki z odcinka w którym umiera Andy Trudoe i jest ona puszczona na jego pogrzebie"
Prosze pomozcie:) bede dozgonnie wdzieczny. Jesli to mozliwe prosze o wyslanie to na mojego maila Xempre@interia.eu lub na nr gadu : 6528259. Lub poprostu przeslanie na gadu linka. z gory dziekuje
[/wrzuta]
The Cranberries - Just My Imagination! oto zespol i tytuł piosenki z odcinka 27 ;]
ooo dziekiii wielkieee ![]()
![]()
Jaki był tytuł piosenki która leciała pod koniec odcinka 42 bodajże (23 stycznia 2009 na polsacie) gdy Piper siedząc na łóżku płakała, a Lio przytulał ją do siebie? Nie ogladałam odcinka od początku, ale słyszałam, że Piper płakała po śmierci jakiegoś lekarza...... i pamiętam tylko słowa "talk about". Robalki apeluję o pomoc !
aaaaa juz wiem, to był Dr Williamson, który leczył Piper gdy znalazła sie w szpitalu
Hej! ja też szukam tej piosenki z 42 odcinka co pod koniec leciała:) Prosze pomóżcie!!!
potrzebuje tytuł piosenki z 42 odcinka na samym końcu tego odcinka leciał?? będe wdzięczna za tytuł ![]()
hej ja tez poszukuje tej piosenki piszcie:))
[ Wygenerowano w 0.101 sec, liczba zapytań do bazy danych: 8 ]