UWAGA!
Minęło 831 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ [Disney Channel] Nie ma to jak hotel

• Strona:
  • 1

• +1
  • nowy

#1 2008-05-24 17:49

Witam. Zna ktoś tytuł i autora piosenki która leci podczas reklamy bajki "Nie ma to jak hotel" na Disney Channel. Wykonywana jest na gitarze elektrycznej o ile się nie mylę. Z góry dziękuję.

Oceń wiadomość: 1Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2008-05-24 17:49

bartekSUPER

• gość

#2 2009-08-03 08:42

to nie jest bajka i teraz mnie wkurzyłeś... szukam w całym internecie i znlazłem tylko film na you tube który chyba się nazywał ''nie ma to jak hotel intro PL''  ale nie wiem czy da sie go zapisać, a umnie to raczej nie, bo mam wolny internet

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

maniusia

maniusia+12

• wymiatacz

#3 2009-08-03 14:16

a to nie chodzi co o film? jak tak to masz tu

:* buziaki:*

TUTus

• gość

#4 2009-10-31 15:03

Ludzie!
Ja jestem informatykiem i za pomocą programu moge wszystkie piosenki z youtube bra nawet z obrazem

• Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 831 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Nie ma to jak hotel / The Suite Life of Zack and Cody, Disney Channel, [Disney Channel] Włączamy talent, [Disney channel] magiczne święta, [Disney Channel] Muzyka z zapowiedzi, Jak się nazywa piosenka hannah montana?, Muzyka z reklamy "Toy stroy", Disney Channel, Timmy time, [Disney Channel] Nowe odcinki na wakacje,
Popularne słowa kluczowe: bajki disney channel, bajka nie ma to jak hotel, bajki bniema to jak chotel disney chanel nowe, bajki disney chanel, bajki disney hanel, bajki disneya chanela, bajki disneya-niema to jak hotel, bajki na disney channel, bajki niema to jak hotel, disney chanel bajki, disney channel nie ma to jak hotel, disney chhanel bajki niema jak hotel., nie ma to jak hotel piosenka tytułowa, niema to jak chotel bajki, piosenka z bajki ul disney chanel, piosenka z nie ma to jak hotel piosenkarza, piosenka z niema to jak hotel, piosenki nie ma to jak hotel, teksty piosenek z bajek na disney xd