UWAGA!
Minęło 1835 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ PINKY I MÓZG

• Strona:
  • 1

PINKY I MÓZG

• gość

#1 2007-05-01 12:35

Potrzebna jest mi POLSKA wersja muzyki z bajki Pinky i Mózg! Proszę o pomoc!!!!!!!!!

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2007-05-01 12:35

Lady Revania

• gość

#2 2007-05-05 02:57

no właśnie, ja też szukam polskiej. byłabym wdzięczna za jakiegoś linka do downloadu, bo na emule nie ma polskiej wink

Lady Revania

• gość

#3 2007-05-05 16:15

Znalazłam polską, ale to jakaś dziwna wersja...

Proszę bardzo http://www.flyupload.com/?fid=2638688

Lady Revania

• gość

#5 2007-05-14 18:30

"Móżdżku, co będziemy robić dzisiejszej nocy? To samo co każdej, Pinky. Spróbujemy opanować świat!" - tak w skrócie można opisać fabułę tej bajki smile

Utwór mp3 po angielsku

Wyraźnie napisane jest, że to utwór po angielsku, a osoba, któa założyła temat, szukała utworu po POLSKU.

Snapshoton

Snapshot+195

#6 2007-05-14 18:43

A na dole strony jest czołówka (video) po polsku

• Strona:
  • 1
Statystyki tematu "PINKY I MÓZG": ocena 7 na 10, liczba ocen: 6, wyświetleń 6241
Dodaj odpowiedź
Minęło 1835 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy [MTV] Kaya, Orange dla firm - Hot-dog, You Can Dance, Plus dla firm - 3 Nokie, Bank Millenium: mniej niż zero, dziewczyna i umierający potwór, Cytaty z piosenek, [Jetix] Fineasz i Ferb, Lejdis, szukam piosenki,
Popularne słowa kluczowe: pinky i mózg piosenka, pinki i mózg soundtrack, to pinki jest i mózg piosenka, piosenka z bajki pinky i mózg, piosenka z pinky i mózg, bajki pinki i mózg, bajkipinky_i_mozg, bo pinki jest i mozg muzyka, co będziemy robić dzisiejszej nocy móżdżku, muzyka z pinki i mózg, pimki i mozg piosenka, pini i muzg po polsku, pinki i mozg muzyka, pinki i mozg piosenka, pinki i muzg po polsku, pinki i muzg theme, pinki i mózg - piosenka z bajki, pinki i mózg intro mp3, pinki i mózg muzyka, pinki i mózg piosenka