Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
Chodzi mi o ten już ostatni odcinek kiedy starsze klasy (elle, paige etc.) idą na uniwersytet i jak dostają dyplomy ukończenia liceum ,i rzucają takimi czapkami... (wtedy leci ta piosenka)
Bardzo proszę o pomoc
Właśnie znalazłam tą piosenkę jeśli ktoś zainteresowany to Your Ex-Lover Is Dead by Stars
Wie ktos moze jaka to piosenka co leci w odcinku gdzie postrzelono jmmiego i wszycy sie zebrali pod szkola ??
Jeszcze mi potrzebna piosenka co leci na samym poczatku jak sie zaczyna serial ona leci w 6 serii
Prosze o odpowiedz dzieki z góry ![]()
![]()
A wie ktoś może jak się nazywa piosenka która leciała w dzisiejszym odcinku (09.10.2008r) gdy pokazywali prezentacje o J.T kiedy zginął? Błagam pomóżcie!
Och. dzieki Bogu wpadłąm na tą strone przez przypadek... normalnie kocham was ludzie. bo nie wiedziałam jakie to piosenki a dzieki tej stronce i waszym komentarzą mogłam sobie je ściągnąc. a sa piekne wiec mam u was dług. i prośbe. nie wiecie jakie tytuły sa tych piosenek co Craig śpiewa je w tym odcinku co okazuje sie że ćpa i wyznaje miłość Eli a zrywa z Manny???? i jeszcze nie znam tytułu piosenki tej co śpiewa jak wyjeżdża w trase koncertowa, co jedzie autem z tym swoim przybranym ojcem Joy'em i Manny w czerwonym aucie. jak byście wiedzieli to dajcie znać. błagam. pozdrwiam.:*:*
HEj. A wie ktoś może jak się nazywa piosenka, która leciałą w 6 serii jak Spirit Squad miała występ już po śmierci J.T ( ten występ na konkursie) wie ktoś ??
Ej sluchajcie szukam tytulu piosenki ktora leciala w odc z dnia 22.02.09 podczes sceny kiedy bylo pozegnanie JT.
jesli ktos bedzie wiedzial to prosze o tytul na gg. : 5333697
szukam piosenki z odcinka 22 sezonu 8. jak ellie i craig na lotnisku sie caluja . pomozcie !
Szukam piosenki, którą śpiewała serialowa Many wraz ze szkolnym zespołem deggrassi aby odzyskać rolę, którą wcześniej straciła Peige , z powodu skręconej kostki. Piosenka była przez nią śpiewana przed studiem na autobusię z Degrassi.
Proszę bardzo o pomoc ! ![]()
szukam piosenki w ktorym Many spiewa w musicalu odc byl 9 sierpnia 2009r. ![]()
![]()
Ostatnio edytowany przez chokoreeto (2009-08-21 21:27:05)
Mdź napisał:
Szukam piosenki, którą śpiewała serialowa Many wraz ze szkolnym zespołem deggrassi aby odzyskać rolę, którą wcześniej straciła Peige , z powodu skręconej kostki. Piosenka była przez nią śpiewana przed studiem na autobusię z Degrassi.
Proszę bardzo o pomoc !
--------------------------
Cassie Steele - Life is a show
Pozdrawiam
Szukam piosenki którś śpiewała Many gdy grała rolę Triksi i z tym chłopakiem w dlugich blond wlosach. Pomożcie! Jak znacie tytuł to piszcie 16048539 Proszę.! . Z gory dziekuje.!
hej, pilnie poszukuję tytułu piosenki albo chociaż link, gdzie mogę jej posłuchać, śpiewała ją Ashley i Jimmy w odcinku 7x04 na tym konkursie w szkole!
błagam ludzie pomóżcie! ![]()
![]()
pilnie szukam nazwy tytułowej piosenki z serialu
niech to bedzie z jakiego kolwiek sezonu!!!!
kC napisał:
pilnie szukam nazwy tytułowej piosenki z serialu
niech to bedzie z jakiego kolwiek sezonu!!!!
Na przykład to? Degrassi Theme Song albo Whatever It Takes.
Ostatnio edytowany przez huviretki (2009-12-09 18:48:50)
Luśkaa napisał:
Szukam piosenki jaką śpiewała Cassie Stelle na autobusie jak dostała rolę w tym filmie .
Który odcinek, który sezon?
Paulinkaaaaa napisał:
hej, pilnie poszukuję tytułu piosenki albo chociaż link, gdzie mogę jej posłuchać, śpiewała ją Ashley i Jimmy w odcinku 7x04 na tym konkursie w szkole!
błagam ludzie pomóżcie!
błagam no! ![]()
![]()
Hej Witam prosiłbym bardzo o tytuł piosenki z odcinka degrassi 8 heat of the moment kiedy Holly J wybiega z jadali jak wszyscy krzyczą IHate Holl J !!
Prosze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo bym chciała wiedzieć jaki tytuł miała piosenka w odcinku kiedy Ellie i Marco pojechali do Peige do Hollywood, i Ellie spotkała Craiga. Piosenka ta leciała dwa razy w tym odcinku, np: wtedy gdy Ellie poszła do tego morza i chciała się zabić...
Byłabym ogromnie wdzięczna! ![]()
Paulinkaaaaaa napisał:
Paulinkaaaaa napisał:
błagam ludzie pomóżcie!błagam no!
Melissa McIntyre & Aubrey Graham - Tell Me Lies