UWAGA!
Minęło 1356 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Heroes, Herosi

Snapshot+196

#1 2007-05-01 23:23

Ogląda ktoś? Chciałbym z kimś wymienić swoje odczucia, przemyślenia... ble ble... wink

Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2007-05-01 23:23

cronix

cronix+2

• pomagacz
  • Miejscowość: katowice
  • Serwis

#2 2007-05-04 00:21

a cio to? smile

http://www.thoon.republika.pl/img/baner.jpg
Znajdziesz tutaj różne pomoce dla studentów które pomogą zdać sesje lub zaliczyć kolokwium!
Już dzisiaj zaloguj się na forum

Snapshoton

Snapshot+196

#3 2007-05-10 18:48

Serial amerykański opowiadający o ludziach którzy posiadają nadzwyczajne umiejętności i próbują uratować Nowy York przed wybuchem. Tak można jednym zdaniem opisać ten serial. Na pierwszy rzut oka wydaje się tandetny. Nic bardziej mylnego. Serial jest naprawdę ambitny i mądry. Ich umiejętności nie grają głównej roli w filmie. Są pokazani zwykle ze strony zwykłych ludzi. W ameryce kończy się 1 seria (w ten poniedziałek był 20 odcinek), a u nas od 17 maja na TVP1 rozpoczyna się emisja tego wpaniałego serialu. Jak na mnie to bije on na głowę Zagubionych, czy nawet Skazanego na Śmierć. Polecam! smile

cronix

cronix+2

• pomagacz
  • Serwis

#4 2007-05-13 12:36

no to zdaje mi sie ze bede ogladac smile a skoro leci na tvp1 to nie bedzie w trakcie reklam- czyli kolejny lus smile

Znajdziesz tutaj różne pomoce dla studentów które pomogą zdać sesje lub zaliczyć kolokwium!

Snapshoton

Snapshot+196

#5 2007-05-13 12:51

Polecam wszystkim. Pierwsze 2 odcinki 19 maja o 20.00 (chyba tongue). A jak komuś się śpieszy to na p2p i torrentach są zawsze najnowsze odcinki do pobrania. Napisy też szybciutko wychodzą - kilka, kilkanaście godzin po udostępnieni w sieci. A jak już oglądniecie jakieś odcinki to napiszcie jak wam się podoba smile

cronix

cronix+2

• pomagacz
  • Serwis

#6 2007-05-16 22:00

jak by ktos jeszcze nie wiedział- jutro o 20:20 i 21:20 bedzie leciec na 'jedynce'. zobaczymy co to nowego nam proponuja na publicznej telewizji smile mam tylko nadzieje ze nie bedzie to jak 4400.... wink

Snapshoton

Snapshot+196

#7 2007-05-16 23:25

Gwarantuje że nie smile A w ameryce był już przed ostatnio odcinek. We wtorek ostatni smile Już nie mogę wytrzymać.

cronix

cronix+2

• pomagacz
  • Serwis

#8 2007-05-17 22:22

nom, zapowiada sie ciekawie smile zaczne sobie sciagac z internetu nowe odcinki bo nie chce mi sie czekac tydzien na kolejne dwa smile big_smile

Snapshoton

Snapshot+196

#9 2007-05-17 22:26

Bardzo się cieszę, że się podoba smile Ja czekam już tylko na finałowy odcinek...

cronix

cronix+2

• pomagacz
  • Serwis

#10 2007-05-20 15:34

Snapshot, mam do ciebie pytanie smile masz może te wszystkie odcinki na swoim komputerze? bo ja niestety mam bardzo slaby internet i bardzo wolno mi sie to sciaga... jak bys mial jeszcze do tego nagrywarke dvd to by bylo bosko smile

Emi

Emi+2

• pomagacz

#11 2007-05-23 22:13

Cześć! Już od dawna słyszałam w internecie o pogłoskach o nowym serialu pt."Herosi".
W telewizji tylko ich zapowiedziano. Mam pytanie, Snapshot o czym jest ten serial i czy lepiej się zapowiada od Zagubionych i 4400?

Living is easy with eays closed

cronix

cronix+2

• pomagacz
  • Serwis

#12 2007-05-24 10:54

to jest cos jak x meni ale jednak troszke inne smile opowiada historie ludzi ktorzy odkrywaja w sobie nadzwyczaje umiejetnosci takie jak latanie, zatrzymywanie czasu, czytanie w myslach innych lub przenikanie przez przedmioty smile maja misje do spelnienie- uratowac swiat przed wielkim wybuchem. a co do zapowiadania sie to od 4400 wszystko sie lepiej zapowiada, zagubionych nie ogladalem wiec nic nie powiem smile

cronix

cronix+2

• pomagacz
  • Serwis

#13 2007-06-03 22:20

właśnie skończyłem oglądać 22 odcinek, z tego co sie orientuje to ostatni z pierwszego sezonu, i jestem troszke rozczarowany... przebieg ostatnich dwoch odcinkow byl zaskakujący lecz tak naprawde nic sie w nich nie wyjaśniło do końca sad pozostaje nam tylko czekać na kolejny sezon... wink

Snapshoton

Snapshot+196

#14 2007-06-03 22:24

Finał rozczarowywuje. Ale ogólnie wysoka nota. Teraz jak mówisz. Trzeba czekać do 2 sezonu.

Ty, ja mam 23 odcinki... Może finału nie działeś? big_smile

cronix

cronix+2

• pomagacz
  • Serwis

#15 2007-06-05 23:33

miałeś racje... nie widziałem ostatniego odcinka lecz jego obejrzenie niewiele zmieniło smile ciekawi mnie tylko czemu on sam nie poleciał w kosmos skoro potrafi latac... ogolnie bardzo fajny tasiemiec tylko czasami był niedopracowany, dużo motywów do których można sie doczepić smile pamietam scene jak DL wchodził przez sciane do niki która była w wiezieniu (?) - gdy wychodził puścili to samo tlyko wstecz big_smile

pozostaje nam tylko czekać... wink i pytanko małe: jaki serial jeszcze warto zobaczyc?

Snapshoton

Snapshot+196

#16 2007-06-06 01:28

Na pewno zagubionych. Finał 3 serii rozbroił mnie totalnie smile

Cherry-chan

Cherry-chan

• użytkownik

#17 2007-07-04 21:57

Ja niestety mam zbyt wolne łącze i zbyt mało cierpliwości... Tego się nie da wyleczyć sad Chociaż w sumie nawet przyjemnie się ogląda, jak trzeba czekać. W końcu czekanie potęguje apetyt ^_^ Powiedzice mi tylko, w finale pierwszej serii (Herosów, oczywiście) będzie jeszcze przed tym wybuchem, po, czy w trakcie? I jeszcze jedno: wiadomo, ile będzie sezonów?

Snapshoton

Snapshot+196

#18 2007-07-04 22:18

Cherry-chan napisał:

W końcu czekanie potęguje apetyt ^_^

Więc nic nie powiem tongue

Będą co najmniej 2 sezony, bo drugi jest już kręcony (albo robią jeszcze castingi).

Cherry-chan

Cherry-chan

• użytkownik

#19 2007-07-04 23:03

Hmpf >sad No wieeesz... Nie to miałam na myśli ;P Może jednak coś tam powiesz? A tak w ogóle to, hurray, jestem już Użytkownikem big_smile

cronix

cronix+2

• pomagacz
  • Serwis

#20 2007-07-07 10:44

W małym kinie na wsi pewien pan kupuje bilet... kasjerka chce go namówic jeszcze na kupno popcornu, koles mowi ze nie ma ochoty... no to moze kupi pan orzeszki? nie dziekuje... a moze cos do picia? nie... koleś poszedl z biletem w kierunku sali a kobieta wychylila sie przez oknienko i zawolala: A MORDERCĄ JEST KIEROWCA!! SKNERO!!

wiec nie zdradzimy ci co jest w filmie ;]

Statystyki tematu "Heroes, Herosi": ocena 9 na 10, liczba ocen: 28, wyświetleń 3065
Dodaj odpowiedź
Minęło 1356 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Herosi / Heroes, Might & Magic Heroes VI, Zombie Mod, Aniołek, Nowszy model / The Rebound, Jaki jest najmodniejszy serial??, Poszukiwane trzy teledyski..., Piosenka z RMF FM, Must be the music. Tylko muzyka, Nowszy Model / The Rebound [2009],
Popularne słowa kluczowe: