dodaj pytanie +bez rejestracji
Ogląda ktoś? Chciałbym z kimś wymienić swoje odczucia, przemyślenia... ble ble... ![]()
a cio to? ![]()

Serial amerykański opowiadający o ludziach którzy posiadają nadzwyczajne umiejętności i próbują uratować Nowy York przed wybuchem. Tak można jednym zdaniem opisać ten serial. Na pierwszy rzut oka wydaje się tandetny. Nic bardziej mylnego. Serial jest naprawdę ambitny i mądry. Ich umiejętności nie grają głównej roli w filmie. Są pokazani zwykle ze strony zwykłych ludzi. W ameryce kończy się 1 seria (w ten poniedziałek był 20 odcinek), a u nas od 17 maja na TVP1 rozpoczyna się emisja tego wpaniałego serialu. Jak na mnie to bije on na głowę Zagubionych, czy nawet Skazanego na Śmierć. Polecam! ![]()
no to zdaje mi sie ze bede ogladac
a skoro leci na tvp1 to nie bedzie w trakcie reklam- czyli kolejny lus ![]()

Polecam wszystkim. Pierwsze 2 odcinki 19 maja o 20.00 (chyba
). A jak komuś się śpieszy to na p2p i torrentach są zawsze najnowsze odcinki do pobrania. Napisy też szybciutko wychodzą - kilka, kilkanaście godzin po udostępnieni w sieci. A jak już oglądniecie jakieś odcinki to napiszcie jak wam się podoba ![]()
jak by ktos jeszcze nie wiedział- jutro o 20:20 i 21:20 bedzie leciec na 'jedynce'. zobaczymy co to nowego nam proponuja na publicznej telewizji
mam tylko nadzieje ze nie bedzie to jak 4400.... ![]()

Gwarantuje że nie
A w ameryce był już przed ostatnio odcinek. We wtorek ostatni
Już nie mogę wytrzymać.
nom, zapowiada sie ciekawie
zaczne sobie sciagac z internetu nowe odcinki bo nie chce mi sie czekac tydzien na kolejne dwa
![]()

Bardzo się cieszę, że się podoba
Ja czekam już tylko na finałowy odcinek...
Snapshot, mam do ciebie pytanie
masz może te wszystkie odcinki na swoim komputerze? bo ja niestety mam bardzo slaby internet i bardzo wolno mi sie to sciaga... jak bys mial jeszcze do tego nagrywarke dvd to by bylo bosko ![]()

Cześć! Już od dawna słyszałam w internecie o pogłoskach o nowym serialu pt."Herosi".
W telewizji tylko ich zapowiedziano. Mam pytanie, Snapshot o czym jest ten serial i czy lepiej się zapowiada od Zagubionych i 4400?
to jest cos jak x meni ale jednak troszke inne
opowiada historie ludzi ktorzy odkrywaja w sobie nadzwyczaje umiejetnosci takie jak latanie, zatrzymywanie czasu, czytanie w myslach innych lub przenikanie przez przedmioty
maja misje do spelnienie- uratowac swiat przed wielkim wybuchem. a co do zapowiadania sie to od 4400 wszystko sie lepiej zapowiada, zagubionych nie ogladalem wiec nic nie powiem ![]()

właśnie skończyłem oglądać 22 odcinek, z tego co sie orientuje to ostatni z pierwszego sezonu, i jestem troszke rozczarowany... przebieg ostatnich dwoch odcinkow byl zaskakujący lecz tak naprawde nic sie w nich nie wyjaśniło do końca
pozostaje nam tylko czekać na kolejny sezon... ![]()

Finał rozczarowywuje. Ale ogólnie wysoka nota. Teraz jak mówisz. Trzeba czekać do 2 sezonu.
Ty, ja mam 23 odcinki... Może finału nie działeś? ![]()
miałeś racje... nie widziałem ostatniego odcinka lecz jego obejrzenie niewiele zmieniło
ciekawi mnie tylko czemu on sam nie poleciał w kosmos skoro potrafi latac... ogolnie bardzo fajny tasiemiec tylko czasami był niedopracowany, dużo motywów do których można sie doczepić
pamietam scene jak DL wchodził przez sciane do niki która była w wiezieniu (?) - gdy wychodził puścili to samo tlyko wstecz ![]()
pozostaje nam tylko czekać...
i pytanko małe: jaki serial jeszcze warto zobaczyc?

Na pewno zagubionych. Finał 3 serii rozbroił mnie totalnie ![]()
Ja niestety mam zbyt wolne łącze i zbyt mało cierpliwości... Tego się nie da wyleczyć
Chociaż w sumie nawet przyjemnie się ogląda, jak trzeba czekać. W końcu czekanie potęguje apetyt ^_^ Powiedzice mi tylko, w finale pierwszej serii (Herosów, oczywiście) będzie jeszcze przed tym wybuchem, po, czy w trakcie? I jeszcze jedno: wiadomo, ile będzie sezonów?
Cherry-chan napisał:
W końcu czekanie potęguje apetyt ^_^
Więc nic nie powiem ![]()
Będą co najmniej 2 sezony, bo drugi jest już kręcony (albo robią jeszcze castingi).
Hmpf >
No wieeesz... Nie to miałam na myśli ;P Może jednak coś tam powiesz? A tak w ogóle to, hurray, jestem już Użytkownikem ![]()
W małym kinie na wsi pewien pan kupuje bilet... kasjerka chce go namówic jeszcze na kupno popcornu, koles mowi ze nie ma ochoty... no to moze kupi pan orzeszki? nie dziekuje... a moze cos do picia? nie... koleś poszedl z biletem w kierunku sali a kobieta wychylila sie przez oknienko i zawolala: A MORDERCĄ JEST KIEROWCA!! SKNERO!!
wiec nie zdradzimy ci co jest w filmie ;]

[ Wygenerowano w 0.042 sec, liczba zapytań do bazy danych: 10 ]