dodaj pytanie +bez rejestracji
Witam, chodzi mi o kawałek który leciał gdy Bryan przyjechał do baru by zjeść kanapke z tuńczykiem
czekam na odpowiedź ![]()
Szukam tego samego i też znaleźć nie mogę - help ^^
LIVE-Deep Enough
Szukam tej piosenki która leciała jak Bryan bił się z tym kolesiem przed barem z kanapkami, Z góry dzięki.
czy ktos zna ta piosenke ktora przed 1 wyscigiem puscil pilotem w swoim samochodzie dominic toretto (vin disel) plz
przed tym wyscigiem w ktorym wzieli udzial dom,brian,edwin oraz jakis japonczyk pomozcie mi plz
watch your back
benny casetti- watch your back
na bank to jest to;]
jarson.... Benny Cassette a nie Cassetti ;]
szukam utworu z fast furious 1, gdy dominic puscil muzyke w mazdzie rx7 pilotem. procz tego szukam utworow z 2 fast 2 furious, utwor ktory lecial podczas pierwszego wyscigu jak skakali przez most i gdy oddali u veron'a prawojazdy i biegli do samochodow.
bylbym wdzieczny za pomoc
; )
To chyba było już na forum ;]
Digital Assasin - Lock It Down
Ostatnio edytowany przez oliwia123 (2009-04-16 18:38)
ktoś orientuje sie co to za kawałek podczas gdy brian testuje swoje zielone autko na wzgorzu? ten motyw pojawia sie jeszcze pozniej. wszystko podobne do stylu safri duo dla ulatwienia
siemka mam takie pytanko jak sie nazywa ta nutaka z tego filmiku który wystawił "Gośccc"
chodzi mi o tracka z filmu fast and furious 4, konkretnie kiedy vin diesel wygrał wyścig i kiedy policja aresztowała Dwighta tego od tych lasek. prosze podajcie tytuł
ta piosenka trwa od 43.00 minuty do 44.00. prosze podajcie tytuł. z gory dzieki
@thomasek5
nie ten temat
cześć, wie ktoś jak nazywa sie kawałek który zaczyna sie po tym jak Brian całuje sie z Lia? i jest cała ta akcja policji jak napadają na japońców, taki ciężki kawałek.. oczywiście z fast and furious
z góry dzięki
witajcie. szukam piosenki z filmu fast and furious 4. akcja dzieje się w garażu gdzie koleś kolesiowi spuszcza silnik na głowe. prosze pomużcie. co to za tytuł?
czy moze ktos podac tytuł polskiej wersji piosenki chamilionair - ridin??
mam pytanie dla tych co oglądali fast furiours 4
chodzi mi o piosenki ktura zaczyna się przed wyścigiem o miejsce w grupie
to gdzieś 32:30 minuty filmu [po składaniu samochodu]
[ Wygenerowano w 1.760 sec, liczba zapytań do bazy danych: 10 ]