dodaj pytanie +bez rejestracji
Poszukuję wszystkich utworów z tej serii. Jeżeli to możliwe, to wszystko co się da. Całej ścieżki dźwiękowej z tej serii. Dziękuję z gurki.
Lipne jakieś....jakiś lepszy link?
skoro jesteś takim fanem power rangers to może mi pomożesz - jako dziecko widziałam w telewizji teledysk piosenki, w którym występowały te 2 małe potworki (wafle tego złego gościa co chciał zniszczyć Ziemię), jeden z nich był taki gruby, niebieski. Piosenkę śpiewała dziewczyna w białej sukni, która stała przy jednorożcu a te potworki biegały wokół niej czy jakoś tak. Kojarzysz może co to była za piosenka? Dobre 10 lat szukam odpowiedzi i jak dotąd lipa.
Z filmu czy serialu? Jak z filmu to może
Shampoo - Trouble ?
niee, to nie to. Ten teledysk leciał kiedyś na vivie a to było dawno temu, trudno mi nawet określić... może w 1996 czy jakoś wtedy. Chyba wtedy jeszcze polskiej vivy nie było tylko to na niemieckiej albo brytyjskiej leciało.
Dj Mati napisał:
Poszukuję wszystkich utworów z tej serii. Jeżeli to możliwe, to wszystko co się da. Całej ścieżki dźwiękowej z tej serii. Dziękuję z gurki.
A ja bym chętnie znalazł muzyczkę z zegarków bo na wykładzie zrobiłoby furrorę!
Baziorek napisał:
Dj Mati napisał:
A ja bym chętnie znalazł muzyczkę z zegarków bo na wykładzie zrobiłoby furrorę!
Trochę lipa, bo słychać, że wycinałem z filmu, ale jeśli Cię satysfakcjonuje:

[ Wygenerowano w 0.068 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]