dodaj pytanie +bez rejestracji
Może ktoś wie jaki jest tytół piosenki, którą śpiewają dziewczyny, które jadą na rekrutację do centrum Royality? Często jest puszczana w radiu. Za każdą pomoc będę bardzo wdzięczny. ![]()
LeAnn Rimes- Suddenly
Natalie Grant -No Sign of It
Jo Dee Messina-Was That My Life
Kaci-I'm Not Anybody's Girl
Sixpence None the Richer-I've Been Waiting
Plumb-Boys Don't Cry
Sofia Loell-Utopia
Tamara Walker-Circle Of Love
Anna Wilson-The Bus Ride
G.G.-Sincerely
Katie Cook-Time After Time
Tamara Walker-Everywhere I Look, There's You (View From the Top)
tu masz piosenki z filmu: )poszukaj;P nie wiedziałam o jaka Ci chodzi bo nie oglądałam tego filmu:) mam nadzieje ze pomogłam;)jak znajdziesz napisz:) jak nie wyśle inne ![]()
buziak:***
Ostatnio edytowany przez maniusia (2008-07-18 23:47)
o dzieki maniusia tez tego szukalem
a ktory z tych utworów lecial gdy ona spedzala wigilie w paryzu i chodzila po ulicy?? ktos wie??
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.to jest na pewno Bon Jovi 'Livin' on a prayer'... xD wiem.. bo też tego kiedyś szukałam..
![]()
Czy ma ktoś inne piosenki, a w szczególności tą gdzie dziewczyny jadą do na rozmowy kfalifikacyjne do Royality?
no tak.. ja tez tej szukam.....
tej jak jadą na rozmowę.. nie wiem która to......
Mozliwe że to ta Time After Time - Cindy Lauper ;pja tez szukałam i własnie o nią mi chodziło;p![]()
jak już pisała wcześniej olaa piosenka kiedy jadą na rekrutację to Bon Jovi- Living on a prayer ![]()
Szukalem tego Dzięki
Ej macie moze piosenke ktora jest wtedy jak mozna dac wybor scen jezyk itp.??
normalnie super film a najbardziej podoba mi się ta piosenka Bon Jovi- Living on a prayer ![]()
czy miałabys te piosenki w plikach mp3?
a ta piosenka na koniec filmu co wszyscy tańczą mam ten film na DVD i oglądam go z 20 raz
:* bardzo prosze o odp
!
Filmomaniak napisał:
a ta piosenka na koniec filmu co wszyscy tańczą mam ten film na DVD i oglądam go z 20 raz
:* bardzo prosze o odp
!
We Are Royalty/We Are Family - wykonuje go obsada filmu. To właściwie przeróbka piosenki Sister Sledge - We Are Family.
wielki dziek jestes cudny jak moge ci sie odwdzieczyc ?
:***** Wielki dziek naprawde!!!!
filmomaniak napisał:
wielki dziek jestes cudny jak moge ci sie odwdzieczyc ?
![]()
:***** Wielki dziek naprawde!!!!
Hehe, wystarczy, że jestem cudna! ![]()
A ja szukam piosenki, która pojawia się, gdy Donna wchodzi do mieszkania w Nowym Jorku ( po uderzeniu pasażera w głowę ;p)
ta piosenka jak ubiera sie w ten super mundurek i jak wjezdza schodami; ta sama co na poczatku filmu i wyboru scen to:
Natalie Grant -No Sign of It
Tutaj macie caly soundtrack z filmu Szkoła stewardes. Zobaczcie, może uda wam się znaleźć to czego szukacie
http://soundtracki.eu/obyczajowy/98-szk … -2003.html
pomocny napisał:
Tutaj macie caly soundtrack z filmu Szkoła stewardes. Zobaczcie, może uda wam się znaleźć to czego szukacie
http://soundtracki.eu/obyczajowy/98-szk … -2003.html
A wyżej go aby nikt nie podał? ![]()
[ Wygenerowano w 0.153 sec, liczba zapytań do bazy danych: 13 ]