Piosenki mp3, tytuły i wykonawcy muzyki z reklam, filmów, bajek, seriali...
Jest to taki przerywnik na vh1 (leca czesto na tym kanale). Cieżko dość jest opisać ta reklame, ale wyglada to mniej wiecej tak: szybko zmieniające się urywki filmików z gwiazdami showbiznesu i w tle tak jakby są zapisane słowa piosenki. Utwór ma słowa jakby ' one two three...[itd.]' wyliczanka i jakas zwrotka bardzo szybka. W tym utworze bardzo fajna jest gitarka, jednak nigdzie nie moge znaleźć chociażby tytułu. Będę bardzo wdzięczny za pomoc;]
NIestety to żadna z tych piosenek. Jest jeszcze z tego co pamietam po tym one two three... zwrotka ' I want to make you mine' czy jakoś tak.
Fajnie jakbyś wiedział czego to jest reklama.
ja wiem o co chodzi "jet- are you gonna be my girl" i przyznaję ciężko się tego szuka
Ooo
Boo właśnie o to mi chodziło:D zajefajne to jest;]. Snapshot a to jest taki przerywnik o samym vh1.
No i właśnie to nie jest to ;] dzis ogladalam wyliczanke i tam jest taki przerywnik cos miedzy komentarzami trwa tylko chwilke jest tam spiewany jakiś tekst ale jest zbyt cicho zebym mogla zorzumiec co
pomocy
A ja szukam piosenki, której kawałek leci, gdy zaczynają się i kończą reklamy - jest taki rysunkowy spocik zapowiadający reklamy i potem, gdy reklamy się już skończą. Ktoś wie, o co chodzi. Tekstu nie ma w tym fragmencie, jest sama melodia
A mi chodzi o taką piosenkę. Jak wejdziecie na www.vh1.pl to tak leci taki spot, co jest napisany fonetycznie. Niebieskie litery na białym tle.! Proszę pomóżcie.! To bardzo ważne.
No i właśnie to nie jest to ;] dzis ogladalam wyliczanke i tam jest taki przerywnik cos miedzy komentarzami trwa tylko chwilke jest tam spiewany jakiś tekst ale jest zbyt cicho zebym mogla zorzumiec co sad pomocy
Daft Punk - Aerodynamic
Adrian, to jest JET - Are you Gonna Be My Girl
kocham tą piosenkę i uważaj, chłopcze, bo ten temat już był ;D
kiedyś była taka reklama, nie wiem czy jeszcze ją puszczają, bo nie mam vh1, gdzie leciała taka melodia chyba na basie, nikt nie śpiewał. takie 'tam [mała przerwa] tam tam tam tam tam' i kilka razy to się powtarzało. wie ktoś o co mi chodzi?
a czy ktoś zna nazwę piosenki która leci częśto na VH1? jest to utwór z halo granie z orange
jest tylko wiadomosc aby wysłac sms o tresci 19 pod numer 3333, czy ktoś zna tą piosenkę ?