UWAGA!
Minęło 1277 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Może być już ciut przeterminowany ;)

♫ Dział

• Strona:
  • 1

^(-.-)^+2

• użytkownik
  • Miejscowość: Poznan

#1 2008-08-10 06:09

Witam wszystkich smile

Mimo tego ze od dzis sie dolaczylem. Chcialbym przedstawic propozycje. Utworzenie nowego dzialu o nazie " Przedstaw Się ". By wlasnie nowi userzy tak jak ja mogli sie przestawic i powiedziec kilka slow o sobie big_smile. Bo pewnie tutaj opanuje cos takiego ze ludzi sie zarejestruja, napisza post, znalezli co szukali i spiepszaja z forum big_smile.. mysle ze zdarza sie to czesto tongue... no ale wlasnie dla tych stalych bywalcow. Przydalo by sie zapoznac sie troche i powiedziec cos o sobie. Chyba ze istnieje juz taki dzial tylko ze ja jeszcze nie mam do tego dostepu smile. To tyle ode mnie na dzis. Zycze milego dnia i pozdrawiam serdecznie

^(-.-)^

Its... all part of the plan!
Oceń wiadomość: 0Tak 0Nie

Muzyka z reklam
i piosenki też

2008-08-10 06:09

Snapshoton

Snapshot+158

#2 2008-08-10 13:35

Myślę, że wystarczy założyć temat. Nie trzeba od razu działu do tego dawać.

^(-.-)^

^(-.-)^+2

• użytkownik

#3 2008-08-10 16:49

tak tylko gdzie??? smile i tak nikt nie zalozy takowy temat dopoki nie zobaczy taki dzial

^(-.-)^

^(-.-)^+2

• użytkownik

#5 2008-08-10 20:57

nikt tam nie zalozyl temat zeby sie przywitał smile ale ok nie wazne. Ktos chce sie powitac niech napisze tam. A kto nie chce to kit. Ale warto jest czasami forumowiczow poznac. elo

luqi1617

luqi1617+13

• wymiatacz

#6 2008-08-11 13:59

zgadzam sie z naszym administratorem hmm bez sensu tworzyc taki dzial stali bywalcy moga blizej poznac sie na czacie, nowi tez moga sie na nim przywitac smile po to (przynajmniej tak mysle) ze powstal nie dawno czat.

Ale co do propozycji ^(-.-)^. Mozesz utworzyc temat w dziale poza prawem taki ogolny big_smile np. Poznajmy się!

http://www.otofotki.pl/obrazki/hjln299024443d.gif Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.
  • Strona:
  • 1
Dodaj odpowiedź
Minęło 1277 dni od ostatniej odpowiedzi w tym temacie. Musisz być zalogowanym aby dodać odpowiedź.
Rejestracja. Masz konto na Facebooku?
Podobne tematy Piłka nożna, eurosport, Piosenka z radia! All my life?, Motyw muzyczny z piosenki East Clubbers- saxtasy, Pomocy!!!, szukam piosenki, [TVN] Superkino Listopad 2011, ogg, Śniadanie do łóżka, 5 sezon odlotowych agentek, [TVN 7] Plotkara - 2 sezon,
Popularne słowa kluczowe: