dodaj pytanie +bez rejestracji
w refrenie jest taki tekst "and i need you, and i hope you need me too ... " to taki elektroniczny kawałek z góry wielkie dzięki
Rachael Starr - To forever (Moonbeam Remix)
seenkju
gdzie wysłac kwiaty
Nie trzeba ;p Miło, że mogłam pomóc ![]()
hejka mam pytanie leci na planecie piosenka w miare czesto kompletnie nie wiem jaki jest tekst piosenki jakby po brazylijsku ??
moze ktos wie co to za piosenka? ostatnio leciala czesto na planecie teraz troche ucichlo
niestety niepamietam słow, ale spiewala ją kobieta. Refren był mniej wiecej taki: "(jakies slowa) tururutu tururutu (jakies slowa) tururutu tururutu" sorki jak napisalam niezrozumiale ale niewiele pamietam ;p
Munir, to ostatnie to Tłoku & Jula - Zostań
Odpowiedź na pytanie Munira była w linku na wrzucie razem z tytułem tej piosenki, wieć to pytanie było bez sęsu...
Ludzie pomyślcie czasami, wbrew pozorom to nie boli... ![]()
szukam pioseki . czesto leci na planecie. spiewa ja kobieta po angielsku choziaz to chyba hip-hop . moze techno. ale slychac głos mezczyzny
szukam piosenki kótra spiewa dziewczyna i przypuszczam ze refren zaczyna sie " you reading me " slyszalam ja pare razy na planecie i na esce ale na listach nie ma tej piosenki ..
Nie moge znaleźć tej nuty Proszę o Waszą pomoc z góry THX ![]()
zna ktos moze tytul pisoenki ktora zostala znaleziona niby przez planete fm , bo jak jest taki przerywnik w tym radiu to puszczaja kawalki pisoenek i mowia : ' hity odkryte przez planete ' . i stad moje pytanie bo wlasnei leciala ta piosenka w planecie , w tym kawalku tez , a na stronach nie ma tej pisoenki ;/ piosenke spiewa bardzo mozliwe ktos czarny ktos typu : Jay Sean , flo-rida, ne-yo ; w piosence tej glownnie w refrenie leci cos typ u : i taken this without you ooo oh oh ... i wlasnie nie wiem co to za piosenka ... pamietam ze AKon czesto mial w pisoenkach wykorzystany motyw ooo oh oh itp. ale nie wiem czy to cos z jego repertuaru
POMOCY !
prosze o odpowiedz ![]()
Szukam piosenki w której dziewczyna spiewa bodajże po rosyjsku w refrenie coś tego typu "jawawna nowa jawałna" czesto leci w radiu planeta fm. bardzo prosze o pomoc !!!!
Jeśli znasz pamiętasz mniej więcej porę nadawania, to wyszukaj tu: http://www.odsluchane.eu/r/search.php
no właśnie z tym problem nie znam dokłednie o której godzinie ją słyszałem wiem tylko tyle że to ruska muzyka tylko nie znam tytułu mam nawet ją na kompie
http://www.speedyshare.com/123299217.html
jak ktoś posłucha niech pomoże byłbym wdzięczny Bardzo proszę o pomoc!!!
kaskat napisał:
Szukam piosenki w której dziewczyna spiewa bodajże po rosyjsku w refrenie coś tego typu "jawawna nowa jawałna" czesto leci w radiu planeta fm. bardzo prosze o pomoc !!!!
to jest
DJ Smash - Volna muszę przyznać że zmylił mnie opis a konkretniej to że utwór wykonuje "dziewczyna"
na moje uch to facet
Ostatnio edytowany przez czarna444 (2009-05-31 15:44)
[ Wygenerowano w 0.614 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]