dodaj pytanie +bez rejestracji
Temat dla tych którzy lubią i słuchają
szukam naprawde bardzo dobrych kawałków reggae ;pp tylko mi tu z jakims tanim reggae prosze nie wyjezdzac
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.Bob Marley wszystkie jego piosenki są fajne a najlepsza ,,Ganja, Ganja"...
Może coś jak :
happysad
dżem
strachy na lachy
ganja ganja zeczywiscie fajne ale on ma strasznie duzo fajnych piosenek wiec trudno mi powiedziec ktorą ma najlepszą
maniusia dzieki za ta druga piosenke nie znalem jej wczesniej zarabista natomiast ta pierwsza tez fajna ale to nie reggae no i tamto juz znalem ![]()
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.ha:) no wiadomo:) no dotknąć Cię;) myślałam ze znasz;) NIE MA ZA co;P będę śledzić ten post bo tez lubię reggae ale takie piosenki w stylu "dotknąć cię"
no to maniusia posluchaj sobie mesajah - każdego dnia
spodoba ci sie jesli nie znasz
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.rzeczywiście super;) naprawdę xDD jak macie takich więcej to dawać ^^ ![]()
no to moze na poczatek kilka utworów: Indios bravos - "zabiorę cię" i moze "jego piosenka o miłości", mesajah - "ludzie prości", vavamuffin - "with me one love" akurat - "lubie mowic z toba", happysad - "ja do ciebie" i moze na razie tyle
ps. ALE TO JA CHCIAŁEM ŻEBYŚCIE PISALI TEGO TYPU PIOSENKI!!! ![]()
Ostatnio edytowany przez luqi1617 (2008-09-12 14:38)
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.Ziggi Marley... ma styl jak ojciec.... polecam jego piosenki, Akurat- piosenka o księżycu, Balet i wiele wiele innych
indios bravos pochodzą ze szczecina;P czyli moje rejony w sumie:P ale mi sie akurat ich nie podoba;P
ej pol nawet nie mogę odsłuchać:PP
Szczecin... w tym roku w szczecinie był zespól Akurat... ale tylko dla studentów...
dlaczego tam w wasze strony takie fajne zespoly jezdzą a tu do nas to prawie nigdy??!!
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.do nas;P? no coś Ty;) hehe;)
biednie było:) ESKI nie było:(
Szczecin lubi reggae;)
eski
do nas to najwyzej radio bieszcczady
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.nie no było trochę tych imprez w tamtym roku było eska 2 razy bo jeszcze te statki przypłynęły:P
w tym chyba wczoraj czy kiedy ma być "przystań na bosmana" no i było Allegro Power;P
[ Wygenerowano w 0.041 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]