dodaj pytanie +bez rejestracji
jako iz czat jest chwilowo nie czynny zakladam temat aby forumowicze mogli sie lepiej poznac. mozna tu pogadac na wszelakie tematy i takie tam.
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.ooo
coś dla mnie;)
ja lubię;)
hehe właśnie gdzie czat;P?? (ale zapłon);P
no wlasnie czegos mi tu brakowalo jak "czat" ![]()
Czata narazie nie daję. Dlaczego?
1. Pytali się tak o muzykę, a od tego jest forum, a nie czat.
2. Poważniejszy powód. Czat strasznie obciążał forum. Teraz ruch na forum jest tak duży, że jakby dodać czat, to strona by padła. Pomyślę nad tym rozwiązaniem jeszcze kiedyś.
pomysl o reklamach na stronie tylko nie tych wyskakujacych nagle
uzbieraj troche kaski i zmien serwer bedzie wszystko smigalo
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.Serwer jest wporządku. Czat trzeba poprawić i tyle. Nie róbmy offtopa ![]()
dobrze powiedziane .
Hej no! Temat do przedstawiania się ![]()
Hubert z Zabrza (chociaż wolę nazwę Silesia
) lat wystarczająco - jeszcze się edukuję, a później emigruję do Londynu ![]()
Uwielbiam muzykę i głównie dzięki temu forum mam spis obecnie 177 piosenek które mi się podobają ![]()
Teraz Wy się przedstawcie! ![]()
to może teraz ja;P
wiec Marysia:P hehe jestem z Polic (dla niewiedzących kolo Szczecina) nie mam szczególnych zainteresowań:P uczę się ostatni rok w liceum;)
lubię techno i pop i ogólnie co w ucho wleci;)
no i chyba wszystko;)jak macie jakieś pytania piszcie;)
ja! ja! teraz ja chcę!
nazywam się Ola
<czeeeeeść Olaaaaaa>
i jestem z warszawy (takie małe w centrum polski)
dobra. a na poważnie zainteresowania zmienne, obecnie psychologia, seriale medyczne i kryminalne. muzyka. Rock. szczególnie ten sprzed kilkunastu/kilkudziesięciu lat. to była muzyka... książki. duuużo ksiązek.
wiek? kobiet sie nie pyta o wiek ![]()
a czy ktostu o wiek pyta??
tu sami dzentelmeni
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.Maniusia Oswald:P
Dobrze że jest nasza klasa:P
Bloodwayne napisał:
Maniusia Oswald:P
Dobrze że jest nasza klasa:P
Bloodwayne, po pierwsze bez nazwisk proszę. A po drugie, to się pomyliłeś, bo Maniusia nie ma na nazwisko Oswald
Z naszej klasy też trzeba umieć korzystać.
po co ci bloodwayne jej nazwisko??
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.Nie potrzebne,zresztą mała pomyłka widocznie:P
Czemu bez nazwisk czyżby ktoś chciał tu uciec od codzienności i stać się anonimowym bogiem pomagaczem:P
Hmm umiem korzystać ale w Policach jest trochę więcej Maryś:)
Bloodwayne - jak chcesz kogoś poznać to skorzystaj z jego GG (o ile ma je podane [spróbój napisać na moje GG xD]) lub napisz do niego na maila
Do mnie na maila można pisać ile wlezie - jeśli uznam, że chcę to odpowiem ![]()
Akurat Maniusia nie ma podanego:P
Nie dzięki,muszę uporać się ze swoim znajomymi i ich drobnymi defektami które sprawiają że mam ochotę ich czasem zablokować albo najlepiej wyciągnąć przez monitor i porządnie obić mordę:)
[ Wygenerowano w 0.051 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]