dodaj pytanie +bez rejestracji
W tym temacie możecie szukać piosenek użytych w programie You Can Dance na TVN. Przeglądajcie wszystkie podstrony, być może już ktoś zadał wcześniej pytanie i odpowiedź czeka by ją odnaleść
Jeśli nie możecie śmiało pytać o nowe piosenki. Nowo zakładane tematy będą przenoszone do kosza i kierowane do tego wątku!
Poszukuję piosenki z wczorajszego odcinka gdzie wszyscy w dogrywce tańczyli hip-hop... pomoże ktoś?![]()
Petey Pabo - Show me the money
alcia dziwne ze nie znasz pzdr
Ostatnio edytowany przez luqi1617 (2008-09-18 14:52)
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.Serdeczne dzięki;* piosenkę znam, ale tytułu nie kojarzyłam;) Jeszcze raz dzieki;*
czy ktoś wie może jaki jest tytuł piosenki, która leci na sam koniec podczas zapowiedzi kingi rusin, między fragmentami utworu linkin park faint? kojarzy mi sie z automatic, muse albo lacebo ale ne jestem pewna
wielkie dzięki
Witam, zna ktoś może tytuł wolnej piosenki do której tańczył chłopak, nie pamiętam imienia ale to ten który sprawił że Michał Piróg się popłakał ? To był casting w Warszawie, pod koniec programu. Piosenka była wolna a jedna linijka to chyba "angel in the sky". Dzięki z góry
piosenka tego kolesia to About bein alone ![]()
Czy ktoś może wie jak nazywa się piosenka do której tańczył łysy chłopak w czerwonej bluzie (nie pamiętam imienia) i wysłali go jeszcze na hip hop ale nie dostał biletu? Z góry dzięki ![]()
to moze podacie wszystkie tytuły z 3 odcinka ??...bede bardzo wdzięczny
sonia1111111 napisał:
Czy ktoś może wie jak nazywa się piosenka do której tańczył łysy chłopak w czerwonej bluzie (nie pamiętam imienia) i wysłali go jeszcze na hip hop ale nie dostał biletu? Z góry dzięki
Naprawdę nikt nie zna tej piosenki? Bardzo jej potrzebuje!
Naprawdę nikt nie zna tej piosenki? bardzo jej potrzebuje
A ktos wie jaki był tytuł piosenki podczas ktorej Piróg popłakal sie?
a kto wie jak sie nazywa ta piosenka co ten Mieszko czaka na przystanku autobusowym ?? link do tego http://youcandance.plejada.pl/47,4418,6 … wideo.html
morpheus napisał:
A ktos wie jaki był tytuł piosenki podczas ktorej Piróg popłakal sie?
jest to Josef Hedinger - About Being Alone ^^
Kawalek ktory lecial w tle gdy Mieszko czekal to LAMAR - FLY ![]()
xXx jesteś wielki
lub wielka
dzieki bardzo
A wiecie może jak się nazywa ta piosenka co czasem leci jak się dowiadują że lecą do Barcelony? tam leci chyba coś takiego jak 'I can't stand...'
Już nie trzeba, jakby ktos chcial wiedziec to to jest linkin park -faint
Czy ktoś może wie jak nazywa się piosenka do której tańczył łysy chłopak w czerwonej bluzie (nie pamiętam imienia) i wysłali go jeszcze na hip hop ale nie dostał biletu? Z góry dzięki ![]()
będę się powtarzać ale bardzo zależy mi na tytule piosenki na sam koniec podczas ostatniej zapowiedzi rusin ... między kawałkami linkin park faint ![]()
[ Wygenerowano w 0.192 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]