dodaj pytanie +bez rejestracji
jakie sa wedlug was najgorsze najnudniejsze filmy, na ktorych rozczarowaliscie sie
taki temat dla osob aby uchronic kogos przed niepotrzebna strata czasu
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.dzien swira, miś i wiele takich polskich głupst
"Dzień Świra" jest akurat świetnym filmem tak samo jak "Miś". Przynajmniej dla mnie. Wytłumaczenie jest proste, jeżeli się nie rozumie treśći i przesłania filmu to potem się mówi że film jset głupi, daremny, beznadziejny itp.
Ogólnie rzecz biorąc polskie filmy są zajebiste...
Natomiast filmy które wg mnie nie są warte obejrzenia to:
Noc w muzeum
Harry Potter 1, 2.
(jeżeli coś mi się przypomni to jeszcze napiszę-z reguły nie oglądam złych filmów)
Hary Potter... 2 część może być, ale reszta...
bibliotekarz i indiana jones IV
bibliotekarz byl dosc fajny a indiana no szczerze to dosc slaby, nie bylo tego czegos z poprzednich wersji ![]()
Jestem POLAKIEM i piszę poprawnie po polsku.Nieznajomi, Freddy kontra Jason; coś jeszcze by się znalazło ale nie pamiętam teraz ![]()
grindhouse : death proof
swiadectwo
shamandalie napisał:
Drillbit Taylor
Nie zadzieraj z fryzjerem
to był bardzo fajny film
(nie zadzieraj z fryzjerem)
Ostatnio edytowany przez RBB (2008-12-29 21:25)
"Bloodlines" zdecydowanie odradzam
chyba najgorszy horror jaki ogladalem. Ba nie nazwalbym tego nawet horrorem ![]()
eee... tam gadanie.
Jednemu podoba się to to i to drugiemu to to i tamto a trzeciemu, tamto to i to ...
Gusty i Guściki ![]()
Ja oglądam każdy film i mówię sobie czy jest dobry czy słaby ale zawsze można go obejrzeć.
pzdro.
a wiec tak ja uwazam ,ze bloodline to nawet dobry film ;]
za to najgorsze filmy to : martwica mozgu, machine girl , jaja w tropikach , wszystkie czesci klatwy
Requim for a dream-nie trafił do mnie, cholernie nie trafił...
wszystkie polskie komedie romantyczne:)
Polskie komedie romantyczne typu : "Dlaczego nie" , " tylko mnie kochaj" etc.
"Dzień Świra" jest rewelacyjnym filmem!
Jeśli chodzi o najgorsze filmy to wszystkie te które są kat. B : ze złym scenariuszem, muzyką i szczególnie złym montażem!
A moim zdaniem to kiepścizna np. Terminator bunt maszyn , Walkiria, w sumie jest tego wiele ale za długo by wymieniać :p a co do polskich filmów szczególnie komediowych to większość z nich jest po prostu rewelacyjna ![]()
[ Wygenerowano w 0.075 sec, liczba zapytań do bazy danych: 9 ]